Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN GÖNÜLLÜ GENÇLERİ TAKDİRİ HAKEDİYOR…

Kurucu Başkan Kürşat Yalçınkaya

Kurucu Başkan Kürşat Yalçınkaya öncülüğünde, Genel Başkan Ali Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalara start veren toplum gönüllüsü gençler, herhangi bir siyasi parti ya da kurumdan bağımsız bir şekilde “gönüllülük” esasına dayalı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Çekmeköy’ün gönüllü gençleri örnek işler yapıyor. Gönüllüler Birliği’nin Kurucu Başkanı Kürşat Yalçınkaya, “Ekip olarak gençlerde gönüllülüğü yaşam tarzı haline getirmek ve toplum genelinde sivil toplum duyarlılığı oluşturma sorumluluğu hissediyoruz. Ben ve Çekmeköy gönüllüsü arkadaşlarım gönüllülük ve gençlik çalışmaları alanında Türkiye’ye öncü ve örnek bir sivil toplum kuruluşu olmak için çalışıyoruz. Sabah namazı programları, esnaf ziyaretleri, köy okullarına yardım gönderimi, huzurevi ve çocuk yuvası ziyaretleri, ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı, sokak hayvanlarının bakım ve ihtiyaçları gibi çalışmalar ile gönüllere dokunmayı inşallah başaracağız. Bu güzel birlikteliğin ilçemiz için büyük bir kazanım olduğuna inanıyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen büyüklerimize teşekkür ediyor, rotasını iyiliğe çevirmiş gönüllerden oluşan gençlerimizi de aramıza davet ediyorum” dedi.

“Çekmeköy Gönüllüleri” topluluğu kurucu başkanı Kürşat Yalçınkaya ve genel başkanı Ali Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri olarak çoğunluğunun genç nüfusu oluşturduğu bir topluluktur. Hedef ve gayeleri zor durumda olan hayvanlar, genç,yaşlı,çocuk,kadın,erkek dini ve ırkı ayırt etmeksizin maddi manevi yardımcı olabilmektir.

Sabah namazı programları,esnaf ziyaretleri,köy okullarına kitap gönderimi, huzurevi ve çocuk yuvası ziyaretleri, ailelere erzak yardımları gibi çalışmaları herhangi bir parti veya kurumdan bağımsız bir şekilde gönüllülük esasına dayalı olarak çalışmalarını sürdüren bir genç topluluğudur.

Reklamı Geç