Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE’DE ASGARİ ÜCRET ÇAĞRISINI SÜRDÜRDÜ..

Çalışan kesimin merakla beklediği

Çalışan kesimin merakla beklediği asgari ücrete zam görüşmelerinin sürdüğü şu günlerde, ana muhalefet partisi CHP, en az 3.100 TL önerisini sokakta vatandaşa anlatmaya devam ediyor. Alemdağ Caddesi üzerinde stand açan CHP Ümraniye İlçe Örgütü, asgari ücretin en az 3.100 TL olması gerektiği yönündeki çağrısını yineledi.

Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi, asgari ücretin en az 3.100 TL olması gerektiği yönündeki çalışmalarını sokakta vatandaşa anlatmaya devam ediyor. İstanbul’un tüm ilçelerinde standlar açan CHP örgütleri asgari ücretle ilgili çağrısını halkla paylaşıyor. Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerindeki CHP ilçe binası önünde de stand açılarak vatandaşlara asgari ücretle ilgili düşünceler paylaşıldı.

Kayyım ilçe yönetimi ve bazı meclis üyelerinin de destek verdiği çalışmada vatandaşlarla biraraya gelen CHP’nin Kayyım İlçe Başkanı Mustafa Ercan Özer, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM Genel Kurulu’nda açıklamış olduğu asgari ücretin en az 3.100 TL olması yönündeki çağrısını Ümraniyeli vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Gıda, giyim, akaryakıt, elektrik, doğalgaz, ulaşım velhasıl hayatın her alanında her gün yapılan yeni zamların ortaya koyduğu gerçek enflasyon rakamları asgari ücretle geçinmeye çalışan vatandaşlarımızı yakından ilgilendiriyor. Vergiden muaf olması gereken asgari ücretin açlık sınırının altında olması kabul edilemez. Asgari ücretin vatandaşımızın bir nebze olsun nefes alabileceği seviyeye çıkarılması yönünde halktan yana olan talebimizi yurttaşlarımızla birlikte seslendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu..

Reklamı Geç