Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’DEN SULTANBEYLİ VE SANCAKTEPE ÇIKARMASI..

Referanduma doğru saha çalışmalarının

Referanduma doğru saha çalışmalarının temposunu yükselten CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu, Barış Yarkadaş ve Mahmut Tanal, Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlara 16 Nisan’da neden hayır demeleri gerektiğini anlattılar. Sultanbeyli’de İlçe Başkanı Murat Kantekin’in düzenlediği basın açıklamasında ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunup çeşitli ziyaret programları yapan CHP’li vekiller, Sancaktepe’de ise İlçe Başkanı Alper Yeğin ile birlikte sokak çalışmalarına katıldılar.

chp sultanbeyli ve sancaktepe 4Sultanbeyli ilçe başkanlığındaki basın toplantısında Gürsel Tekin, referanduma yönelik kampanya sürecini değerlendirerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve “16 Nisan’da Türkiye’de millet tarih yazacak” dedi. Referandum atmosferinde bütün değerlerin ve inançların ayaklar altına alındığına şahit olduğunu söyleyen Gürsel Tekin, Sultanbeyli’de karşılaştığı bir binaya asılı üzerinde “Hakimiyet Allah’ındır demek için” ifadelerinin de yer aldığı “Evet” pankartına tepki gösterdi. Pankartı cep telefonundan basın mensuplarına gösteren Tekin, “Okumaya, dilim varmıyor. Bütün değerlerimizi kullanacaksınız, kala kala Allah’ın adını da böylesine kirli bir şeye alet edeceksiniz. Sizi Allah ıslah etsin. Bunu asan büyük bir olasılıkla bir müteahhittir, bir rantçıdır. Daha fazla rant nasıl elde ederim” diye konuştu.

chp sultanbeyli ve sancaktepe 3“Yarın ‘Evet’ de ‘Hayır’ da çıksa AK Partili, MHP’li, HDP’li, CHP’li kardeşlerimiz, biz kol kola gezeceğiz” diyen Tekin; “Kim kimi nereye atacak? Böyle bir şey düşünülebilir mi? Orada baktığınızda bunu çok net olarak göreceksiniz” şeklinde yanıt verdi.

chp sultanbeyli ve sancaktepe 7Basın toplantısının ardından CHP Milletvekilleri Sultanbeyli Kent Meydanı’nda dolaşarak, ‘Hayır’ oyu istedi. Ziyarete CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin ile partililer de eşlik etti. Esnaf ziyareti yapan CHP’li milletvekilleri, daha sonra meydanda bulunan AK Parti MHP ve HDP çadırlarıyla “HAYIR” çadırını art arda ziyaret etti. CHP’li milletvekilleri, Sultanbeyli Oto Sanayi Sitesi’ne uğrayarak, burada çalışanlarla öğle yemeği yedi.

chp sultanbeyli ve sancaktepe 8Daha sonra Sancaktepe’ye geçen CHP’li vekiller İlçe Başkanı Alper Yeğin ile birlikte ilçenin değişik bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelip referandumda hayır oyu için destek istediler..

chp sultanbeyli ve sancaktepe 6

chp sultanbeyli ve sancaktepe 5

chp sultanbeyli ve sancaktepe 2

Reklamı Geç