Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KESİNLEŞİYOR…

Muhalefette mücadeleci kişiliği ve

Muhalefette mücadeleci kişiliği ve dik duruşu ile tanınan CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, üstün çalışma performansı sergilediği sahada yoğun ilgi ve karşılık görüyor. İlçenin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalar esnasında; esnafından işadamına, muhtarından sivil toplum örgütü temsilcisi ve kanaat önderlerine toplumun tüm kesimlerinden büyük destek alan Alper Yeğin’in aday gösterilmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Gecesini gündüzüne katarak vatandaşın düğününden cenazesine koşup acı-tatlı anlarını paylaşan Alper Yeğin, açılışlar, esnaf ve işadamı ziyaretleri, ev toplantıları, dernek ziyaretleri ve muhtarlar buluşması gibi çeşitli etkinliklerde toplumun her kesimiyle sık sık bir araya gelip Sancaktepe’nin geleceğini konuşuyor. Gerek ilçe başkanlığı sürecinde gerekse de meclis üyeliği boyunca parti tabanıyla ve halkla sürekli iç içe olan Alper Yeğin, “Sancaktepe kazanacak” başlığı altında mesajlarını veriyor.

“Kaynaklarını etkin kullanan, çalışan ve de kazanan bir Sancaktepe için geliyoruz” diyen CHP Aday Adayı Alper Yeğin’in mesajları şu şekilde; “Sancaktepe’yi yönetmek kolay bir iştir. Önce, belediyenin bütçesini sana verilmiş bir emanet olarak göreceksin. Çalışmayı ibadet kabul edeceksin.‘Her vatandaş eşittir. Kimseye ayrıcalık yapılmaz’ diyeceksin. Herkesten önce, vatandaşın sesine kulak vereceksin. Var mı ötesi?

Sancaktepe’nin dar gelirlilerine rahat nefes aldırmak kolay bir iştir. Önce, belediye bütçesini doğru paylaştırmayı bileceksin. ‘Hepimiz kardeşiz. Elbette derdi olanın, zorda kalanın yardımına koşacağız, eksiğini tamamlayacağız’ diyeceksin. Var mı ötesi?

Sancaktepe’de kaliteli eğitim kolay iştir. Önce, Sancaktepe’de eğitimi çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğine yapılan en büyük yatırım olarak göreceksin. Çocuklarımızı sanatla, sporla buluşturacaksın. Okullara elinden gelen yardımı yapacaksın. Var mı ötesi?

Sancaktepe‘yi yemyeşil, ferah bir ilçe yapmak kolay bir iştir. Önce vatan toprağına, ‘ne rant getirir’ diye değil, ‘ne eksek yeşerir’ diye bakacaksın. Belediye başkanı olarak çıkıp, ‘Sancaktepe’nin taşı toprağı üç kişinin, beş kişinin değil, tüm Sancaktepelilerindir’ diyeceksin. Var mı ötesi?

İnsani Gelişme Vakfı, Gelişme Endeksi araştırması sonuçlarına göre; Türkiye’de büyükşehir sınırları içerisinde nüfusu en kalabalık 161 ilçe içerisinde sosyal hayat, ekonomik durum, eğitim, sağlık, sosyal yaşam ve çevre ile ilgili yapılan araştırmalarda ilçemiz Sancaktepe, İstanbul özelinde 36, Türkiye genelinde ise 117. sırada. Daha güzel bir şehirde, daha güzel bir gelecekte yaşamak hepimizin hakkı. Borç batağına batırılan Sancaktepe Belediyesi artık yönetilemez duruma getirilmiştir. Sancaktepeli komşularımıza söz veriyoruz 2020 yılında Türkiye’nin en iyi 10 belediyesi sıralamasında Sancaktepe hak ettiği yeri alacaktır.”

Reklamı Geç