Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYE MECLİSİ’NDE ANA GÜNDEM DEPREM GÜVENLİĞİ..

Ümraniye Belediye Meclisi’nin Kasım

Ümraniye Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantıları başladı. Haftanın ilk günü yapılan oturumda CHP’li meclis üyelerinin soru önergeleri vardı. Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan İzmir depremi sonrası CHP tarafından belediye meclisinde Deprem Komisyonu kurulması önerisi dile getirildi.

Ümraniye Belediye Meclisi, Kasım ayının ilk toplantısını Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Mucip Kopuz başkanlığında yaptı. Toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce söz alan partilerin grup başkanvekilleri, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türkiye Cumhuriyeti’nin 212nci Başbakanı Mesut Yılmaz ve İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için üzüntülerini ifade ederek başsağlığı mesajlarını ilettiler. Kasım ayının ilk toplantısında gündemde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nün çeşitli teklifleri görüşüldü.

Ümraniye Belediye Meclisi Kasım ayı toplantıları yoğun gündemle başladı. İlk oturumda muhalefetin verdiği soru önergeleri ve gündem dışı konuşmaları yapıldı. İBB ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu’nun geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşadığımız depremin ardından İstanbul’da yaşanması olası depreme karşı hazır olmamız için Ümraniye Meclisi’nde bir Deprem Komisyonu kurulması isteği dile getirildi.

Ümraniye Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ali Kılıç’ın gündem dışı konuşması.

Ümraniye Belediye Meclis ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Şenol Berk‘in gündem dışı konuşması.

Ümraniye Belediye Meclis ve İmar Komisyonu Üyesi Mehmet Özgür Üreten’in 5,5 mahalleyi kapsayan imar problemleri ve riskli alan ilan edilmesi konusundaki çalışmalara karşı gündem dışı konuşması.

Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Yıldırım, gündem dışı yaptığı konuşmasında Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümü kutladı, bölgemiz ve dünyada meydana gelen güncel olaylara değindi.

CHP Belediye Meclis Üyesi Aysun Şengül‘ün Necip Fazıl Mahallesi’ndeki Asude Parkı içerisinde yapımı devam eden künyesiz inşaat ile ilgili soru önergesi.

Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Sacit Terzi’nin Ümraniye’de yapılan yeni taksi durakları ve kullanım şartları konusunda vermiş olduğu soru önergesi.

Ümraniye Belediye Meclis ve İmar Komisyonu Üyesi Mehmet Özgür Üreten’in Necip Fazıl Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan spor alanları hakkındaki önergesi.

Reklamı Geç