Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DERNEK VE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ, VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ…

31 Mart’ın aksine seçim

31 Mart’ın aksine seçim kampanyasını bizzat yürüten Ak Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bugünü Sancaktepe’ye ayıran Yıldırım, dernek ve esnaf ziyaretleri yapıp vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldırım’a partililerin yoğun ilgisi vardı.

YEREL GAZETE / 23 Haziran’a sayılı gün kala saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe’de gün boyu vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberinde Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve İlçe Başkanı Adil Kandemir’le birlikte sabah saatlerinde kadın STK temsilcileriyle bir araya gelen Yıldırım, ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Sancaktepe’de partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Yıldırım daha sonra Sancaktepe’nin Akpınar Mahallesi’ne gelerek burada bir konuşma yaptı. Yıldırım konuşmasında mahalle muhtarının taleplerini okudu ve bu sorunları çözeceğini söyledi. Sandık güvenliğine değinen Yıldırım, seçmenleri sandıklara sahip çıkmaya çağırarak “Oylarımızın tırtıklanmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Binali Yıldırım, Kadir Topbaş Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek eğitmen ve öğrencilerle fikir alışverişinde bulundu. Sinoplular Derneği’nin davetini geri çevirmeyerek hemşerilerle keyifli bir çay sohbeti gerçekleştiren Yıldırım, öğle namazı sonrası Yenidoğan Merkez Camii bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.  

Yıldırım, daha sonra Yenidoğan Hacı Ahmet Çolak Merkez Camii’nde öğle namazını kıldıktan sonra hayatını kaybeden Huriye Ekşi isimli kadının cenaze namazına katıldı. Yıldırım, akşam saatlerinde ise eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı Necmettin Erbakan Külliyesi’ndeki programla servisçi esnafıyla buluştu. Servis işletmecilerine müjdeli haberler veren Yıldırım, esnafı sevindiren açıklamalar yaptı.

Reklamı Geç