Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ENSAR VAKFI AÇILIŞINDA POYRAZ’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR..

Ensar Vakfı Çekmeköy Şubesi

Ensar Vakfı Çekmeköy Şubesi Öğrenci Yurdu’nun açılışında konuşan Başkan Ahmet Poyraz, eğitimin kendileri için olmazsa olmazlardan olduğunu ifade ederek, bölgede yaşanan eğitim sıkıntısının giderilmesi amacıyla Ulus Pazarı esnafının Kapalı Pazar Alanı’na taşındıktan sonra yerine eğitim kompleksi yapacaklarını açıkladı.

ensan vakfi acilis 6Ensar Vakfı Çekmeköy Şubesi Öğrenci Yurdu, dualarla yapılan açılışın ardından hizmete geçti. Törene; Ak Parti Milletvekilleri Osman Boyraz, Ravza Kavakçı ve Belma Satır, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu ve Çekmeköy Şubesi idarecileri ile çok sayıda vatandaşın katıldı.

ensan vakfi acilis 4POYRAZ’DAN “BELEDİYEYİ HAFİF GEÇTİLER” SİTEMİ..

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Belediyesi tarafından kiralanıp vakfın hizmetine sunulan öğrenci yurdunun yapımında en çok emeği geçen kurumun belediye, dolayısıyla millet olduğunu vurgulayarak; “Benden önceki konuşmacılar bizi biraz hafif geçtiler ancak bu hizmetin oluşmasında en büyük pay sahibi millettir” diyerek sitemini dile getirdi.

ensan vakfi acilis 3“ÇEKMEKÖY’DE BİZDEN ÇOK SIDDIK AĞBİMİN EMEĞİ VARDIR”

Konuşmasında teşekkür ve şükür kavramına değinen Başkan Ahmet Poyraz; “Teşekkür ve şükür edin ki ziyade edeyim diye buyuran Rabbimizin emrettiği gibi teşekkür ve şükrü ne yazık ki unutur olduk. Bu Çekmeköy’de benden çok Sıddık Eraslan ağabeyimin emeği, hizmeti vardır. Halkımız adına kendisine teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

ensan vakfi acilis 7ULUS PAZARI TAŞINACAK YERİNE EĞİTİM KOMPLEKSİ YAPILACAK

Ensar Vakfı Şubesi’nin Çekmeköy’de açmış olduğu öğrenci yurdunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Poyraz, kendileri için eğitimin olmazsa olmazlardan olduğunu kaydetti. “Bir sokağın asfaltını eksik yapabiliriz, bir belediye binasını yapmayabiliriz ama eğitime verilmesi gereken destek ve önemi asla hafife alamayız. İşte bundan dolayıdır ki; Çekmeköy merkezinde yaşanan eğitim noktasındaki sıkıntıyı gidermek adına Sosyete Pazarı olarak bilinen Ulus Pazarı’nın yerine içerisinde ilk, orta ve lise okullarının yer alacağı tam teşekküllü bir eğitim kompleksi projemizi yakında hayata geçiriyoruz” dedi. Başkan Poyraz Ulus Pazarı esnafının da yılbaşında açmayı planladıkları Kapalı Pazar Alanı’na taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

ensan vakfi acilis 2Başkan Poyraz’ın ardından yapılan konuşmalardan sonra edilen dualar eşliğinde Ensar Vakfı Çekmeköy Şubesi Öğrenci Yurdu hizmete açıldı.

ensan vakfi acilis 5

Reklamı Geç