Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDOĞAN SANCAKTEPE’DE HALKA SESLENDİ..

İstanbul 23 Haziran seçimine

İstanbul 23 Haziran seçimine giderken sahayı boş bırakmayan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe’de katıldığı Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. “Bizim İstanbul sevdamız yeni değil” diyen Erdoğan; “Bulunduğumuz tüm görevlerde İstanbul’a ibadet şevkiyle hizmet ettik. Her alanda sıkıntılı bir şehri aldık; dünyanın en önemli metropollerinden biri hâline getirdik” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Belediye Binası önünde düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Sancaktepelilerle en son 5 Mart’ta bir araya geldiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçenin 31 Mart seçimlerinde yüzde 50’lik oy oranıyla, ilçe belediye başkanlığı görevine AK Parti adayı Şeyma Döğücü’yü layık görerek, kendilerini yalnız bırakmadığı söyledi.

SANCAKTEPE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN YATIRIMLAR

Sancaktepe’yi hayallerine ve hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz çalışacaklarını dile getiren Erdoğan, açılışını gerçekleştirilecek toplam yatırım tutarı 276 milyon lirayı bulan 28 kalem yatırım ve hizmetin hayırlı olmasını diledi. Erdoğan, aralarında bir kongre merkezi, çok sayıda okul, mahalle konakları, bilgi evi, spor sahası, cami, çocuk bahçeleri gibi benzer hizmet birimleri ile Fatih Mesire Alanı, kız yurdu, sağlık ocağı, trafik eğitim alanı, engelli rehabilitasyon merkezi gibi yatırımların açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, ayrıca 8 kilometrelik dere ıslahı, 7,5 kilometrelik yan yol düzenlemesi ile 64 kilometreyi bulan atık su hatları, kurban kesim alanı, pek çok belediye yatırımlarını da hizmete soktuklarını kaydetti.

Vatandaşlardan, Sancaktepe’nin 20 yıl önceki hâli ile bugünkü durumunun karşılaştırılmasını isteyen Erdoğan, “Gençler bunu bilse, inanıyorum ki oy verirken daha farklı oyunu verecek. Ama 20 yıl öncesine gittiğimiz zaman bir gerçek var. Altyapısıyla, üstyapısıyla, okullarıyla, hastaneleriyle, mesire yerleriyle acaba böyle bir Sancaktepe var mıydı? Doğal gazıyla, suyuyla acaba böyle bir Sancaktepe var mıydı? Burada da çöp dağları yok muydu? Ama hamdolsun biz iktidar olduk Sancaktepe farklı bir ilçe oldu. Bu hâle getirdik. Sancaktepe adeta küllerinden doğdu” dedi.

AK Parti’nin kurulduğu günden beri proje, yatırım ve hizmetle milletin gündemine gelmiş, gönlüne girmiş bir parti olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim lügatimizde yapamayacağını söylemenin özellikle de boş konuşmanın hele hele yalan ve iftiranın asla yeri yoktur, olmayacaktır. Sizlerin huzuruna çıktığımızda önce eserlerimizi, icraatlarımızı anlattık sonra da projelerimizi, hazırlıklarımızı, yapacaklarımızı ifade ederek destek istedik. Çünkü bu ülkenin ve milletin boş lafa, mugalataya, kendini olmadığı biri gibi göstermeye, takiyeye, halka karşı başka konuşup, arkada başka işler yapmaya bu milletin karnı toktur” değerlendirmesinde bulundu.

Vatandaşlardan millî iradeye sıkı sıkıya sarılmalarını ve Pazar günü sandığa gitmelerini isteyen Erdoğan, sandığı aşağılayanlara hak ettikleri dersi Pazar günü sandıkta vereceklerini, meydanın millî irade hırsızlarına bırakılmaması gerektiğini kaydetti. Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde sandık görevlileri ve sonuç tutanaklarında yapılan usulsüzlükleri anlatarak, 31 Mart sonrasında sandıkların tümünün sayımını istediklerini ancak CHP’nin bunu engellediğini ancak sandıkların tümünün yeniden sayılması hâlinde Pazar günü yapılacak seçime gerek kalmayacağını dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı televizyon programını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, program moderatörü ile İmamoğlu’nun görüşmelerinin de densizlik, ahlaksızlık olduğunu söyledi. CHP adayı İmamoğlu’nun Ordu Valisi ve emniyet güçlerine yönelik hakaretlerini de anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan CHP’ye, HDP’ye, İYİ Parti’ye gönül veren vatandaşlarıma ve bu adayı destekleyen herkese sesleniyorum. Belediye başkanlığı ve siyaset her şeyden önce ahlak gerektirir, doğruluk gerektirir, tutarlılık gerektirir, saygı gerektirir, sevgi gerektirir. Bu kişide sözünü ettiğim vasıfların hiçbiri yoktur” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu şehrin 25 ilçesinin yönetimini nasıl Cumhur İttifakı’na vermişseniz, Büyükşehir Belediye Başkanlığını da aynı şekilde Binali Yıldırım kardeşimin tecrübeli ve üretken ellerine teslim etmenizi istiyorum. Bu yalancılara-dolandırıcılara İstanbul’u teslim edemeyiz. Emin olun emanetiniz güvende olacaktır. Bizim meşrebimizde emanete sahip çıkmak, hele hele milletin emanetine sahip çıkmak hem en büyük sorumluluktur, hem en büyük şereftir” değerlendirmesinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından yapımı tamamlanan yatırım, hizmet ve eserlerin toplu açılış kurdelesini kesti.

Reklamı Geç