Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESENEVLER SPOR KULÜBÜ STARTI VERDİ…

Ümraniye Esenevler Mahallesi’nde Muhtar

Ümraniye Esenevler Mahallesi’nde Muhtar Dursun Yılmaz ve bir grup spor severin bir araya gelerek 2019 Aralık ayında kurduğu Esenevler Spor Kulübü, araya giren pandemi sürecine rağmen önemli ilerleme kaydetti. Bugün Ümraniye Millet Parkı Tesisleri’nde ilk idmanını Kulüp Başkanı Dursun Yılmaz ve Antrenör Sinan Çelik nezaretinde yapan Esenevler Spor Kulübü A Takımı, göz doldurdu.

Geçtiğimiz yıl kurulan Esenevler Spor Kulübü, TFF Liglerine başvuru yapmak için pandemi sürecinin sona ermesini bekliyor. 2. Amatör’den başlaması beklenen kulübün, bugün başlayan A takımı birbirinden heyecanlı gençleri ile göz doldurdu. Esenevler Mahallesi gençlerinin sporla kaynaşması için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden kulüp yöneticileri, kendilerine tanınan imkanlar için Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Spor Müdürü Yusuf Ocak’a teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Esenevler Spor Kulübü’nün 2019 yılı Aralık ayında Mahalle Muhtarı Dursun Yılmaz başkanlığında 16 kurucu üye ile, hem kendi mahallesinde hem de komşu yakın bölgelerde gençlerin futbol kültürü çatısı altında spor yapması için kurulduğu açıklandı. Kulübün kısa zamanda önemli mesafeler kaydettiğini ifade eden kulüp yöneticileri, Esenevler Mahallesi’nin bu kulüp sayesinde önemli bir ivme yakalayacağını söylediler.

Reklamı Geç