Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD, SUAT YAZICI’NIN ‘AĞAÇLA BİR ÖMÜR SERGİSİ’NDE..

İşadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki

İşadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, ağaç içleri ustası Suat Yazıcı’nın Üsküdar Nevmekan’daki ‘Ağaçla bir ömür’ sergisini ziyaret ederek tarihe not düşen eserleri yerinde inceledi.

Ahşap ustası Suat Yazıcı’nın geçtiğimiz hafta sonu Üsküdar Nevmekan’da açılan ‘Ağaçla bir ömür’ sergisi ziyaretçi akınına uğruyor. Tarihe not düşen eserlerin görücüye çıktığı sergide yer alan el emeği göz nuru parçalar büyük hayranlık uyandırıyor. Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları Derneği Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri de Suat Yazıcı’nın sergisini ziyaret ederek güzide eserleri yerinde inceleme fırsatı buldular. Usta sanatçı Suat Yazıcı, Dernek Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyelerine sergisini gezdirerek yer alan eserler hakkında ayrıntılı şekilde bilgi verdi.

Üsküdar Nevmekan’da sergilediği eserlerinin büyük ilgi görmesinden memnun olduğunu ifade eden Suat Yazıcı, “Görmüş olduğunuz bu eserlerin her birinin farklı bir hikayesi, kendine özgü farklı bir anısı var. Benim için bu sergi ,uğruna bir ömür adadığım ağacın emek emek işlenmiş hali. Şimdi istiyorum ki gençlerimiz bu sanatı öğrensinler ve geleceğe bu meslekleri üzerine koyarak taşısınlar. Bunun için sergimde gençleri gördüğüm zaman daha çok heyecanlanıyorum ve onlara bir şeyler aktarmak için daha çok çaba göstermeye gayret ediyorum” şeklinde konuştu.

Suat Yazıcı’nın kendileri için ve herkes için bir gurur abidesi olduğunu kaydeden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı da, serginin hayırlı olmasını diledi. “Her biri birbirinden güzel, görülmeye değer şaheserler var bu sergide” diyen Necmettin Sarı, “Sizin gibi değerli bir büyüğümüzün tarihe not düşerek böylesine önemli bir sergiye imza atması bizim için gurur verici. İyi ki Suat Yazıcı gibi bir değerimiz var” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç