Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD VE BAKKALLAR ODASI’NDAN ÇAKIROĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ..

Kısa adı ESSİAD olan

Kısa adı ESSİAD olan Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi ile Ümraniye Bakkallar Odası Başkanı
Resul Taşcı, yeni seçilen Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu’nu makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

esiadcakir1Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak görev değişimi gerçekleştiren Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda bölgenin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan ESSİAD ve Bakkallar Odası da yeni başkan Enver Sedat Çakıroğlu’na bir ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

esiadcakir3Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği Başkanı Necmettin Sarı, yönetim kurulu üyeleri ve Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı’nın hayırlı olsun ziyareti son derece sıcak ve samimi bir sohbet havasında gerçekleşti. Yeni başkan Çakıroğlu’na görevinde başarılar dileyen ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, kendilerinin de bölgenin bir esnaf ve işadamı STK’sı olarak çeşitli konularda siyasilerle her zaman yakın diyalog ve istişare temaslarında olduklarını ifade etti.

esiadcakir2İlçe Başkanı Çakıroğlu da ekonomimizin can damarı olan esnaf ve sanatkara her zaman gereken özeni ve önemi gösterdiklerini ifade etti.

esiadcakir4

Reklamı Geç