Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’DAN KAYMAKAM DERVİŞOĞLU’NA ZİYARET..

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nu

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nu makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yeni yönetimi, çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen hafta sonu Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret eden Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’ın yeni yönetimi, bu hafta da Kaymakam Suat Dervişoğlu ziyareti ile çalışmalara başladı. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yöneticiler Kaymakam Dervişoğlu ile makamında bir süre görüş alışverişinde bulundu. Özellikle sanayicilerin yoğun talebi olan ‘ara eleman’ noktasında meslek liselerinin yaygınlaşması ve mesleki eğitimlerin önem kazanması gibi konuların konuşulduğu ziyarette Başkan Necmettin Sarı, “Bizler bir STK olarak iş dünyasının beklentilerini sizlere ve tüm yetkili mercilere aktarmakla sorumluyuz. Beklentilerin karşılanması ve sorunların giderilmesi hususlarında hep birlikte çalışmaların takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Ümraniye’nin nüfusu ve potansiyeli ile her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent olduğuna vurgu yapan Kaymakam Suat Dervişoğlu, “Bu şehri siz STK’larımız, hemşeri derneklerimiz, işadamlarımız, vakıflarımız velhasıl tüm halkımızla birlikte yönetiyoruz. Hepinizin talep ve beklentileri bizler için önemli. Elbette isteklerinizin takipçisi olacağız. Fikir ve düşüncelerin hayata geçmesi yolunda istişare ve diyalog kanallarımız her zaman açık olacak. Ümraniye’mize yıllar sonra tam teşekküllü bir Hükümet Konağı kazandırma yolunda çok önemli adımlar atılıyor. Tüm planlama ve projeler hazırlandı yakın zamanda Hükümet Konağı inşası başlıyor. Milli Eğitim, İSKİ, Sosyal Yardımlaşma Vakfı gibi kurumlarımızın bulunduğu binaları da eğitim ve öğretime kazandırmak için yeni yer çalışmalarımız sürüyor. Yine vatandaşımızın can ve mal güvenliği için ilçemize yeni karakol binaları yaptırıyoruz. Devletimizin şefkat eli her daim vatandaşın üzerinde. Yardıma muhtaç zorda nice ailemize yardım eli uzattık, uzatmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç