Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAFTALAR SONRA HEM ESNAFIN HEM DE BÖLGE İNSANININ YÜZÜ GÜLDÜ..

Koronavirüs hayatımızın her alanında

Koronavirüs hayatımızın her alanında olduğu gibi giyim alışverişi noktasında da etkili oldu. Salgın sebebiyle verdiği uzun aranın ardından Edirne’den sonra İstanbul Çekmeköy ve İzmit Kartepe pazarlarını geçtiğimiz hafta sonu yeniden hizmete açan sektörün öncü ismi Ulus Pazarı, esnafın ve bölge insanının yüzünü güldürdü. Maske, mesafe ve hijyen kurallarının sıkı sıkıya uygulandığı pazar alanlarında alışverişe gelen tüketicilerin sürekli uyarıldığı görüldü.

Kısa adı UPEK olan Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi, haftalar sonra nihayet müdavimleriyle buluştu. Koronavirüs salgını sebebiyle uzun zaman tüketicilerden ayrı kalan Ulus Pazarı esnafı, geçtiğimiz haftalarda açtığı Edirne pazarından sonra bu hafta da İstanbul Çekmeköy ve İzmit Kartepe pazarlarıyla bölge insanının yüzünü güldürdü. Hijyen kurallarının sıkı sıkıya uygulandığı pazarlarda maske kullanımı ve sosyal mesafeye dikkat edildiği, esnaf ve müşterilerin de sürekli uyarıldığı görüldü.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Bülent Reisoğlu ve yöneticiler ile kooperatif yetkilileri de gün boyu pazar alanında denetim halindeydi. Belediye yetkilileri de pazarda sürekli görev yaptı. Tüketicilerle buluşan pazar esnafı, uzun aradan sonra iş yapmanın mutluluğunu yaşarken, giyim ve çeşitli aksesuar konularında ihtiyaçlarını gideren bölge insanı da alışveriş yapmanın keyfini çıkardı.

Bütün gün esnafı tek tek dolaşarak uyarılarda bulunan UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, Edirne’nin ardından Çekmeköy ÇEKPA ve Kartepe pazarlarını da halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Ulus Pazarı alanlarında her türlü önlem ve tedbiri alan yerel yöneticilere teşekkür eden Reisoğlu, “Pazarlarımızın kurulduğu ilçelerde gerek esnafımızın gerekse müşterilerimizin sağlığını koruyan ve kollayan tüm yerel yöneticilerimize, yetkililerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Bütün uyarıları dikkate almak kaydıyla; maske, mesafe ve hijyen kuralarına riayet ederek, hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Reklamı Geç