Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HASAN CAN: “HİÇBİR KURUMA BORCU OLMAYAN BİR BELEDİYEYİZ”

Ümraniye Belediyesi 2016 Yılı

Ümraniye Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi’nde görüşüldü. Başkan Hasan Can, raporla ilgili yaptığı konuşmada gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler aktardı. Rapor, görüşmelerin ardından oy çokluğuyla kabul edildi.

ümraniye meclis faaliyet onay 4Ümraniye Belediye Meclisi, 2016 yılına ait Yıllık Faaliyet Raporu’nu görüşmek üzere Belediye Meclisi’nde toplandı. Ümraniye Belediyesi’nin bir yıllık faaliyetlerinin müdürlük çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, meclis gündeminde ele alındı. Görüşmelerde raporla ilgili ayrıntılı bilgiler içeren sunum eşliğinde bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2016 yılı içerisinde çok önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi.

ümraniye meclis faaliyet onay 2Başkan Hasan Can, konuşmasında şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz 2004’ten bu yana bütçemizi 6 kat büyüttük. Ümraniye Belediyesi olarak hiçbir kuruma borcu olmayan ender belediyelerden biriyiz” dedi. Mahalle Tespit Çalışmaları’ndan da bahseden Can, 3200 sokağımızı 32 müdürümüze zimmetliyor ve Ümraniye’deki her kapıyı çalıyoruz” dedi. Ümraniye Belediyesinin kendi asfaltını kendisi üreten, TÜRKAK onaylı asansör denetim sertifikasına sahip ilk belediye olduklarını dile getiren Başkan Hasan Can; Geleneksel 13. Resim, Hikâye ve Şiir Yarışmaları’ndan da bahsetti.  Sosyal Belediyecilik anlamında da yapılan birçok hizmetin altını çizen Başkan Can, “Ümraniye’de aç ve açıkta kimse yok, gönlümüz bu konuda rahat” dedi.

ümraniye meclis faaliyet onay 3Konuşmanın sonunda AK Parti ve CHP grubu adına meclis üyeleri faaliyet raporuyla ilgili düşüncelerini ortaya koydu; Başkan Hasan Can da soru ve eleştirileri yanıtladı. Ardından faaliyet raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

ümraniye meclis faaliyet onay 1

ümraniye meclis faaliyet onay 5

Reklamı Geç