Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ İSTANBUL’DA MALUMUN İLANI GERÇEKLEŞTİ..

Ak Parti İstanbul İl

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda uzun zamandır beklenen gelişme bugün yaşandı. Bir süredir istediği halde istifası ertelenen İl Başkanı Selim Temurci yaptığı basın açıklamasıyla görevi bırakırken yerine akşam saatlerinde Bayram Şenocak’ın atandığı bildirildi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda beklenen değişim gerçekleşti. Uzun zamandır istifa ettiği halde istifası ertelenen Başkan Selim Temurci, sabah saatlerinde il binasında yaptığı açıklama ile 2015 yılı Şubat ayından bu yana sürdürdüğü görevinden istifa etti. “Hiç şüphesiz AK siyasetin en önemli merkezi İstanbul’dur. İstanbul, bizim davamızın şehridir” diyen Temurci; “İstanbul, bizim sevdamızdır. İstanbul emanetini, bu mukaddes sorumluluğu üstlendiğimiz ilk günden itibaren, AK Partimizin, AK Davanın değerlerine büyük bir kararlılıkla sahip çıktık” dedi.

Temurci açıklamasında; “Bu dava bize; makamların ve mevkilerin değil, davanın neferi olmayı öğretti. Onurla, şerefle geldiğimiz AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevimden hamdolsun yine büyük bir onurla ayrılmanın bahtiyarlığı içindeyim. 2019’a doğru giderken sorumluluklarımızın sadece Türkiye’mizle sınırlı olmadığını artık çok daha iyi biliyoruz.Millet olarak sımsıkı kenetlenip, birliğimizi, kardeşliğimizi en önemli değerimiz kabul ederek yürümemiz gereken yeni dönemin AK Parti İstanbul Teşkilatları için hayırlı olmasını Rabbimden diliyorum” diye konuştu.

Temurci’nin istifasının ardından akşam saatlerinde yerine bir önceki dönem Avcılar İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Bayram Şenocak atandı. Şenocak, ayrıca AK Parti’nin Avcılar Belediye Başkan adayı idi. Genel Merkez Teşkilât Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişarenin ardından görevi tevdi ettikleri Şenocak’a mazbatasını teslim etti. Ataş, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda İstanbul İl Başkanlığı’na Bayram Şenocak atanmıştır. İstanbul’umuza ve Partimize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç