Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ EN ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAĞIZ..”

İlçe Başkanı Adil Kandemir

İlçe Başkanı Adil Kandemir ile birlikte bölgede faaliyet gösteren yerel basın temsilcileriyle buluşan Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü; “Gönüllere dokunan belediyecilik anlayışını en üst seviyeye taşıyacağımız İstanbul’un kalbi Sancaktepe’ye kadın eli değecek” dedi.

Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekibiyle birlikte ilçede çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını kaydeden Döğücü, Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir ve yöneticilerle yerel basın temsilcileriyle buluştu. Sancaktepe ile ilgili plan ve projeleri hakkında kısa bilgilendirmeler yapan Döğücü, önümüzdeki günlerde daha geniş basın toplantılarıyla projelerini ilçe kamuoyuna açıklayacağını ifade etti.

Ak Parti’nin bu dönem ısrarla vurguladığı Gönül Belediyeciliği’ni Sancaktepe’de en üst düzeyde hayata geçireceklerini söyleyen Av. Şeyma Döğücü; “Her zaman söylediğim gibi İstanbul’un kalbi Sancaktepe ilçemize bu kez de kadın eli değecek ve daha da güzel bir kent olacak” dedi. Yerel gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Dövücü; “Bizim yerel yönetim anlayışımızda; toplumun bütün kesimlerine olduğu gibi siz değerli yerel basınımıza da her zaman ayrı bir önem verilecek” şeklinde konuştu.

Sancaktepeli biri olarak dost sıcaklığıyla halka dokunmanın mutluluğu ile çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Ak Parti Adayı Döğücü; “Geçmiş dönemlerde bu ilçede önemli görevlerde bulundum. Her zaman Sancaktepe halkıyla bir bütün oldum. Şimdi Allah nasip etti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da takdiri ile bu ilçeye aday olma şerefine nail oldum. Ekibim ve tüm kadrolarımızla gece gündüz demeden sahada milletimizle buluşuyoruz. 31 Mart’tan itibaren daha güzel bir Sancaktepe’yi hep birlikte yönetmenin planlarını yapıyoruz. Sahada halkımızın da partimize büyük bir teveccühü var” dedi.

“Sancaktepe, zaten birbirinden devasa hizmet ve yatırımlara kavuşmuş bir kent. Bize düşen bundan sonra bu kenti elbirliği ile daha da güzelleştirmek” diyen Döğücü; “İşte bu noktada diyorum ki Sancaktepe’ye bir de kadın eli değecek ve bu ilçemiz çok daha güzel olacak. Sancaktepe, herkesin yaşamayı hayal ettiği bir ilçe olacak. Sancaktepe’nin marka değeri artacak. Yatırımlar genişleyecek ve istihdam artacak. Bunu tüm halkımızla birlikte başaracağız. Gönül belediyeciliği ile; sevgi, hoşgörü, dostluk, kardeşlik, tevazu, samimiyet ve gayretle ilçemize yeni eserler ve değerler kazandıracağız” dedi.

Ak Parti Adayı Av. Şeyma Döğücü, gazetemiz www.yerelgazete.com.tr nin sormuş olduğu Sancaktepe Belediyesi’nin borçları ile ilgili soruya şu yanıtı verdi; “Borç varsa hizmet ve yatırımlar olduğu içindir. Sonuçta Sancaktepe son 10 yılda 10 kat göç almış ve bu yoğun göçe rağmen kent hizmetlerini aksatmadan vatandaşına sunmuş. Bunun elbette bir bedeli olacak. Sancaktepe için borçlu belediye kavramını yayanlar Sayın Başkanımız İsmail Erdem’in şu an aday olduğu komşu ilçedeki rakiplerinin kendi halini yakıştırmaya çalışmalarından ortaya çıkıyor. Ancak bunlar çözülemeyecek şeyler değil. Borçlar hal olur, kaynaklar halka hizmet ve yatırım olarak akmaya devam eder” şeklinde konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir de yaptığı selamlama konuşmasında teşkilat olarak tüm kadrolarla Sancaktepe’nin her mahallesinde ve her sokağında halkla bütünleştiklerini, 31 Mart seçimlerinin tam bir demokrasi şöleni havasında geçeceğini kaydetti.

Reklamı Geç