Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARAÇAM; “KAZANAN İYİ PARTİ OLMUŞTUR..”

Hafta sonu 2. olağan

Hafta sonu 2. olağan kongresini yoğun katılımla gerçekleştiren İYİ Parti Ümraniye Teşkilatı, mevcut başkan Yüksel Karaçam ile güven tazeledi. Osman İnce’nin 81, Altan Altun’un 5 oy aldığı kongre sonucuna göre Yüksel Karaçam 191 oyla kazandı. Kongre sonunda partililere ve delegelere teşekkür eden Başkan Yüksel Karaçam, “Bundan sonra daha çok birlik ve beraberlik içinde olup büyük hedeflerimizi gerçekleştirme zamanıdır” dedi.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı, 2. Olağan kongresini Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki Susam Düğün Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirdi. İYİ Parti üst düzey yöneticilerin de katıldığı genel kurulun gün boyu farklı siyasi partilerden misafirleri oldu. Divan oluşumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş dönem gelir-gider hesap raporları ile faaliyet raporu oy birliği ile onandı. 3 ayrı listenin başkanlık için yarıştığı kongrede kazanan taraf mevcut başkan Yüksel Karaçam ve yönetimi oldu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da katıldığı kongreye; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, İBB Ağaç A.Ş Genel Müdürü Ali Sukas, İBB Güvenlik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Can Buğday, Millet İttifakı ortağı CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, İBB Meclis Üyeleri Sacit Eyüboğlu ve Yakup Fındık, Ümraniye Meclis Üyeleri Ali Kılıç, Şenol Berk, Murat Daşdemir, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, bazı mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve delegeler ile partililer yoğun katılım gösterdi.

Kongre divanına adaylık listelerinin verilmesinin ardından başkan adayları konuştu. Kongreye katılan partinin önde gelen isimlerinin de konuştuğu genel kurulda daha sonra oylamaya geçildi. Saat 17:00 itibarı ile kapanan sandık sonuçlarına göre mevcut başkan Yüksel Karaçam 190 oy aldı. Osman İnce 81, Altan Altun ise 5 oyda kaldı. Kongre sonunda delegelere teşekkür eden Yüksel Karaçam, “Şimdi birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışma ve mücadele verme zamanıdır. Teşkilatımızı hep birlikte daha güçlü kılacağız ve Ümraniye’deki başta belediyeyi kazanmak olan hedeflerimize yürüyeceğiz” dedi.

Kongrede rakip aday çıkmasını parti içi demokrasinin güçlenmesi açısından son derece olumlu bulduğunu ifade eden Yüksel Karaçam, “Parti içi yarış ve rekabet teşkilatımızın gücüne güç katmış ve zenginliklerimizi ortaya çıkarmıştır. Kongremizin kazananı hiç şüphesiz İYİ Parti olmuştur. Parti içi demokrasi daha da güçlendi ve İYİ Parti Ailesi olarak bu kongreden büyüyerek çıktık” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç