Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBB’DEN ÇEKMEKÖY’E ŞIK VE MODERN KAPALI DURAKLAR..

Çekmeköy’de şehrin kentsel yapısına

Çekmeköy’de şehrin kentsel yapısına yakışan şık ve modern görünümlü kapalı otobüs durakları yerleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaştan gelen taleplere cevap vermeye devam ediyor. Konuya ilişkin bilgilendirmede bulunan Büyükşehir ve Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Murat Cirav, bu yöndeki talepler doğrultusunda önümüzdeki kısa süre zarfında 25-30 durağın daha bu şekilde yenileneceğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin bir çok noktasında olduğu gibi Çekmeköy’deki İETT otobüs duraklarını da yeni görünümlerine kavuşturmaya devam ediyor. Şehrin kentsel görünümüne son derece yakışan, modern ve şık, kapalı otobüs durakları bölge halkından da tam not alıyor. Konuya ilişkin bilgilendirmede bulunan CHP’nin Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Murat Cirav, Alemdağ, Hüseyinli ve Aydınlar gibi bölgelerde yapılmaya başlanan kapalı durakların önümüzdeki günlerde talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda yaygınlaştırılacağını kaydetti.

Vatandaşın ve muhtarların talebine göre uygun yerlere öncelik verildiğini ifade eden Murat Cirav, 25-30 durağın daha kısa süre içerisinde yenileneceğini söyledi. Muhtarlar ve mahalle sakinleri ile birlikte, yapılan ve yapılması talep edilen hizmet ve yatırımları sahada takip ettiklerini anlatan Murat Cirav, “İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun önderliğinde 16 milyon İstanbullu’ya hizmet yolunda her şeyin daha güzel olması için, çalışmalarımızı elbirliği ile sürdürüyoruz. Vatandaşımızın her türlü talep ve beklentilerine cevap bulabilmek için yeni yılda daha fazla enerji ile sahada olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç