Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

IĞDIRLILAR DERNEĞİ TAM YOL İLERİ…

Geçtiğimiz günlerde Avukat Özgür

Geçtiğimiz günlerde Avukat Özgür Kip öncülüğünde resmi dernek kuruluşunu gerçekleştirerek birlik ve beraberlik yolunda sağlam temeller atan Çekmeköy Iğdırlılar Derneği, geniş katılımlı ilk toplantısını yaparak güçlü mesajlar verdi. Iğdırlılar Derneği, birbirinden etkili ve yetkin isimlerin buluşma merkezi oldu.

Çekmeköy’de geçtiğimiz günlerde resmi kuruluşu gerçekleşen Anadolu Yakası Iğdırlılar Derneği, hız kesmeden faaliyetlerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Avukat Özgür Kip ve kurucular kurulu öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Iğdırlılar Derneği, Taşdelen bölgesinde dernek merkezi yerini belirledikten sonra hafta sonu da geniş katılımlı bir kahvaltı organizasyonunda hemşerilerini buluşturdu. Son derece yoğun katılımla gerçekleşen programda hemşeriler birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Programda Iğdırlı hemşerilerine güzel haberler veren Başkan Özgür Kip, “Birlik ve beraberlik yolunda güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz. Karslılar, Ardahanlılar hepsi tabiki hemşerimizdir. Birlikte hukukumuz var, bağlarımız var. Ama şu da bir gerçektir ki bizler Iğdırlıyız. 36 kişi ile kurduğumuz bu örgütlenmenin devam etmesi için tüm hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Asla benlik yok, biz var. Bu yapıda herkese yer var. Yeter ki içinizden birileri çıkıp sorumluluk almak istesin. Gerekirse ben de feragat eder o arkadaşımızın arkasından bu derneğimizi daha güçlü kılmak için yürürüm” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç