Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İNANILIR GİBİ DEĞİL, BU KEZ HALKIN İSTEDİĞİ OLDU…

Sancaktepe ve Çekmeköy sınırında

Sancaktepe ve Çekmeköy sınırında Sarıgazi girişindeki askeri lojmanlar arazisi her sene olduğu gibi bu yıl da kurban pazarı yapılmak istendi fakat bölgede yaşayan vatandaşların direnci bu kez işe yaradı ve karar iptal edildi. Sancaktepe halkını sevindiren kararı, CHP’nin önceki dönem ilçe başkanı ve İBB İSTAÇ A.Ş. Başkan Danışmanı Alper Yeğin sosyal medya hesabından duyurdu.

Sancaktepe’de her sene yaşanan Sarıgazi askeri lojmanlar alanının kurban pazarı yapılması tartışması bu yıl farklı bir şekilde bölge halkının lehine sonuçlandı. CHP ilçe başkanı olduğu dönemde ve sonraki süreçte bu alanın büyük bir park yapılması için sürekli girişimlerde bulunan Alper Yeğin, alanın her seneki gibi yine kurban pazarı yapılacağını; “Askeri Lojmanlar arazisi PARK OLSUN Sancaktepe’liler nefes alsın dedik ama başaramadık. AKP’li yerel yöneticiler halkın alanını yine yandaş bir derneğe peşkeş çekerek kurban satış alanı yapılmasına karar vermiştir” diye duyurmuştu.

Meclis Mahallesi Muhtarı Hasan Ağtepe ve bölge sakinlerinin gerek sosyal medya üzerinden gerekse ilgili kurumlar nezdindeki tepki ve girişimleri bu sene olumlu sonuç verdi ve alanın kurban pazarı yapılması yönündeki karar iptal edildi. Vatandaşları sevindiren haberi “İPTAL EDİLDİ” başlığı ile ikinci bir paylaşımda bulunan Alper Yeğin, “Sancaktepeli komşularım adına Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Bölge sakinlerini sevindiren karar sonrası bu bayram mahallelerinde rahat nefes alacaklarını ifade eden vatandaşlar alanın büyük bir park yapılması için yetkililere bir kez daha seslendiler.

Reklamı Geç