Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK’TAN TÜRK KIZILAYI’NA DESTEK

İSPARK otoparkları kan bağışına

İSPARK otoparkları kan bağışına ev sahipliği yapacak. Ülke genelinde kan bağışı kampanyalarını yoğun bir şekilde devam ettiren tarihi kuruluş Türk Kızılay’ı İSPARK’la “park et hayat ver” projesine imza atıyor.

ispkan1Kan bağışı kampanyası İSPARK Genel Merkezi’nde personellerin katılımıyla başlatıldı. Genel Müdür Mehmet çevik ve personeller kan bağışında bulunarak projeye destek verdi. Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek verdiklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet ÇEVİK, “Kızılay’la birlikte bu projeyi başlatmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Kan vererek birçok hayata umut vereceğimizi düşünüyorum. İlk desteği de kurum çalışanlarımızla birlikte kan vererek biz yapacağız. Otoparklarımızda Kızılay’ın kurduğu çadır ve araçlara vatandaşlarımızı davet ediyorum. Hep birlikte hayat kurtaralım” dedi.

ispkan2İSPARK, sürücülerin yoğun olarak kullandığı kent merkezlerindeki otoparklarında kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla yer tahsisi yapacak. Proje kapsamında İSPARK otoparklarında kurulacak çadır ve araçlarda vatandaşlar kan verebilecek. Kan vererek sertifika alan herkes adına Kızılay ağaç dikerek projeye çevre duyarlılığını da ekleyecek. İSPARK ve Kızılay arasında bir yıl sürecek kan bağışı kampanyası Ocak ayında başlıyor. 19 Ocak’ta Haydarpaşa Numune Hastanesi Otoparkı,20 Ocak Kadıköy Yeni Salı Pazarı Otoparkı,21 Ocak Kadıköy İSKİ Önü Açık Otoparkı, 22 Ocak FSM Hastanesi (E5 yan yol) Otoparkı, 23-25 Ocak tarihlerinde Kadıköy Marmaray Açık Otoparkı, 31 Ocak Üsküdar Evlendirme Dairesi Açık Otoparkı kampanyaya ev sahipliliği yapacak.

Reklamı Geç