Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTAÇ’TAN ATAŞEHİR’E BAHAR TEMİZLİĞİ..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ Genel Müdürlüğü ile Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ataşehir’de bahar temizliği gerçekleştirdi. 27 Araç ve 117 personelle gerçekleştirilen bahar temizliği 35 cadde ve bu caddelere bağlı sokaklarda yapıldı.

İSTAÇ Genel Müdürü M. Aslan Değirmenci, İBB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Prof. Dr. Ayşen Erdinçler ve üst düzey yöneticileri ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Semih Sadık Kayhan, Kalender Özdemir ve Ekrem Köse’nin de katılımıyla gerçekleşen “Bahar Temizliği”  Kayışdağı Caddesi Yeditepe Üniversitesi önünden başladı. Yoğun mesai harcayan İSTAÇ ve Ataşehir Belediyesi ekipleri, ilk olarak kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otları biçti. Çalışmaların sonunda süpürülen cadde ve sokaklar arazöz aracı eşliğinde tazyikli suyla yıkandı. Vatandaşların sıklıkla kullandığı otobüs durakları da unutulmayarak detaylı bir şekilde temizlendi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren İSTAÇ Genel Müdürü M. Aslan Değirmenci, “İstanbul’da bulunan 39 ilçe genelinin ana arterlerini, ana meydanlarını düzenli olarak temizliyoruz. Tam kapanma sürecini, ortak çalışma yürüttüğümüz belediyelerle yoğun bir şekilde çalışarak fırsata çevirmek istiyoruz. Bugünde bu amaçla buradayız. Ataşehir’deki ana cadde ve bulvarlarda akşam saatlerine kadar temizleme ve yıkama çalışması yürüteceğiz” dedi.

Reklamı Geç