Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA MUHARREM İNCE COŞKUSU..

24 Haziran’a son bir

24 Haziran’a son bir hafta kala; çalışma programını İstanbul Anadolu yakasına ayıran CHP Adayı Muharrem İnce, Beykoz, Üsküdar ve Sancaktepe’de on binlerin katıldığı mitinglerde halka hitap etti. Akşam saatlerinde ise Pendik mitingine geçen CHP Adayı İnce, gittiği her yerde büyük coşku ve heyecanla karşılandı.

Bayramın ikinci gününe Beykoz’dan başlayan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Beykoz Çayırı’ndaki mitingte seçildiği takdirde kimsesiz çocukları devlet kadrosuna alacağını ve milletvekili sayısını azaltacağını söyledi. İnce, kimsesiz çocukları 18 yaşından sonra devlet kadrosuna alacağını belirterek, “Yılbaşına kadar bu sorunu da çözeceğim” dedi. Mutlu ve huzurlu bir Türkiye vaat eden İnce, “Vatandaşlar arasında ayrım yapmayacağız. 16 yıldır millete yalan söylediler. Haram yediler mi? Haksızlık yaptılar mı? Sahte belge düzenlediler mi? Bunların hepsini yaptılar. Dinimize en büyük zararı bunlar verdi. Cumhurbaşkanı adayı saraylarda yaşayan adam olmayacak. Millet GDO’lu ürün yerken o saray bahçesinde beslenen bıldırcınların yumurtalarını yiyor. O artık sizden biri değil” dedi.

Beykoz’un imar ve tapu sorunu olduğunu kaydeden İnce, “Artık sizi unuttu. Halk çocuğu olan benim, milletin evladı olan benim. Erdoğan artık beyaz Türk, saraylı. Senden biri değil. Senden biri olan benim. Bana ‘gariban’ diyor. Erdoğan’dan 5 ay önce milletvekili oldum. 16 yıl milletvekilliği yaptım. Ben gariban kaldım da sen nasıl zengin oldun? Size söz veriyorum. 2019 yılbaşı gelmeden tapu ve imar sorununuzu çözeceğim. ‘Ben gidersem batarız’ diyor. Sanki Cumhuriyet’i sen kurdun. Atatürk vefat etti Türkiye batmadı. İsmet Paşa vefat etti Türkiye batmadı. Özal, Demirel vefat etti Türkiye batmadı. ‘Kafanız basmaz’ diyor. İlkokul mezunu FETÖ bile seni kaldırdı, senin mi kafan basıyor? Yalova’dan geldim, Erdoğan’ın yaptığı köprüden geçtim. 125 lira para ödedik. Demirel’in yaptığı köprüden geçeceğim akşam, orası bedava. Bayramdan sonra Erdoğan’ın yaptığı köprüden geçiş 114 lira, Demirel’in yaptığı köprü 11 lira. Sen bu memleketi soyuyorsun” dedi.

Maltepe mitinginde 5 milyon kişinin toplanacağını kaydeden İnce; “Bu fakir millet 600 milletvekiline maaş vermeye mecbur değil. Bunu düşüreceğiz. Referandumda ‘evet’ oyu vererek bunu siz yaptınız. Yazık, günah. Bu hatayı düzeltmemiz lazım. 600 milletvekili Türkiye’ye çoktur. Bugün İstanbul’da prova yapıyoruz. Maltepe’deki mitingin provasını yapıyoruz. Beş milyon olacağız. Maltepe mitingine kadar sizlerden bir şey istiyorum. Herkes 3 kişiyi ikna edecek” dedi.

Üsküdar mitinginde ise seçilmesi halinde OHAL’i 48 saat içinde kaldıracağını kaydeden Muharrem İnce, şunları söyledi: “Türkiye hukuk devleti olacak. Demokratikleşecek, özgürleşecek… Cumhurbaşkanı aleyhinde bir genç tweet attı diye sabahın 5’inde evine polis gitmeyecek. 16 yıldır bir korku toplumu oluşturdular. Bugün kampanyamızın 41’inci günü. Yarın Tunceli’ye gideceğim, Elazığ ve Tokat’ta var. Türkiye’yi karış karış dolaşıyoruz. Sokaktaki değişim rüzgarı ve sokaktaki umut bana şunu söylettiriyor: Bu iş bitti, bu iş tamam. Sizlerden istediğim şu; 24 Haziran’a kadar herbiriniz 3 kişi ikna etmeli. Herkes 3 kişiye şunu anlatacak; 16 yılda Türkiye’yi yönettiler, 24 yıldır İstanbul’u yönetiliyor. Üsküdar’da Yavuztürk Mahallesi aynı kadere mahkum olmuş.

Erdoğan’a Türkiye’nin her yerinden seslendim. Şimdi de Erdoğan’a evinin dibinden sesleniyorum. ‘Ustayım’ diyorsun, bana da ‘çırak’ diyorsun. De dilin kemiği yok. Sende şu kadar yürek, bilgi varsa çık televizyonda karşıma çık. Seninle sadece ekonomi konuşacağız, gel televizyona hani sen dünya lideriydin? Niye gelemiyorsun? Üsküdarlılar aynı şehirde yaşıyorsunuz, televizyonda benim karşıma çıksın mı? Bak Üsküdarlılar seni istiyor, korkma ben adam yemiyorum.”

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Beykoz ve Üsküdar mitinglerinin ardından Sancaktepe’de İstanbul turuna devam etti. Konuşmasında 2014’teki belediye seçimlerini hatırlatan İnce, “Yalova Belediye seçimlerini hatırlıyor musunuz? Orada sabahlara kadar beklediğimi hatırlıyor musunuz? Çaldırdım mı? Çalamazlar merak etmeyin… Merkez Bankası’nda yamuk olur Muharrem İnce’de olmaz” diye konuştu.

İnce Sancektepe’de şunları kaydetti: “Şimdiden zaten seçileceğimi görüyorum. Sokaklar coşmuş, meydanlar coşmuş. Hiç merak etmeyin, bu ülkede ayrımcılığı sona erdireceğiz. Kadın-erkek, sağcı-solcu, alevi-sünni, Türk-Kürt, başı açık-baş örtülü ayrımcılığı olmayacak. 81 milyonu kucaklayan bir cumhurbaşkanı, kavga eden değil gelecek diyen, uzay madenciliği, nanoteknoloji, uzay turizmi, kuantum, kardeşlik, barış, demokrasi, özgürlük diyen bir cumhurbaşkanı…

Şimdi hep birlikte 24 Haziran’da sandık başında olacağız. Ondan önce yapacağımız şey herkes 3 kişiyi ikna edecek. Yalan söylediler mi? İnsanları dinden soğuttular mı? İftira attılar mı? Haram yediler mi? Sahte belge ürettiler mi? Milleti böldüler mi? Bunları anlatacaksınız. Tatil matil yok herkes oy kullanmaya. Oyunu kullandın eve gitmek yok okulun önünde bekleyeceksin. Orası bitti sonra İlçe Seçim Kurulu’na… Hee Yüksek Seçim Kurulu’nda bir numara olur mu? Merak etmeyin Muharrem İnce orada olacak. Bütün avukatlar cübbelerini arabanızda hazır tutmanızı istiyorum. Her an sizi Ankara’ya çağırabilirim 24’ünde… 50 bin avukatla YSK’nın önünde olacağım.”

Reklamı Geç