Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL’UN YÜKSELEN YILDIZI ÇEKMEKÖY KİTABI ÇIKTI

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın “Dünyanın İncisi İstanbul’un Yükselen Yıldızı Çekmeköy 2015” isimli kitap tanıtıldı.

cekmkyktbckt5Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız tarafından kaleme alınan “Dünyanın İncisi İstanbul’un Yükselen Yıldızı Çekmeköy 2015” isimli kitabın tanıtımı yapıldı. Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın ilçe ile ilgili yazdığı ikinci eser olan kitapta; Ocak 2014’ten itibaren ilçenin konumu, coğrafyası, değişen nüfus yapısı, el sanatları, idari yapısı, mahalleleri, ekonomik yapısı ve gelişen eğitim yapısının güncel verileri bulunuyor.

cekmkyktbckt2Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın ev sahipliği yaptığı tanıtım programına;15. Füze Üs Komutanı Tuğgeneral Şener Yazıcı, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı,  sponsorlar Dentur Avrasya Yön.Kur.Bşk. Şenol Morgül ve Vakıf Taşdelen Su Yön. Kur. Üyesi Hurşit Karadeniz, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

cekmkyktbckt1Katılımcılar teşekkür eden Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Bu kitap ilçeye hizmet edenlerle birlikte yazdığımız bir kitaptır. Yeni yetişen nesillerin her gün gelişen ilçemiz, yapılan ve planlanan hizmetler hakkında bilgi edinmelerini amaçlayarak yazdığım bu kitabın hazırlanmasında destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

cekmkyktbckt4“Dünyanın İncisi İstanbul’un Yükselen Yıldızı Çekmeköy 2015” adlı eserde emeği geçen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a, Dentur Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Morgül’e, Vakıf Taşdelen Su Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Karadeniz’e ve Vakıf Taşdelen Suyun Genel Müdürü Ünsal Savaş’a plaket verildi.

cekmkyktbckt3

Reklamı Geç