Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ AİLESİ ÜMRANİYE’DE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR..

Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan

Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın da ziyaret ederek bölge halkı ve partililerle biraraya gelip yeni üyelere rozet taktığı ‘Üyelik Karavanı’nın verimli çalışmalarından sonra bu akşamda ilçe binasında partiye yeni katılım ve rozet takma töreni gerçekleştiren İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı, hedef çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

Ümraniye’de ‘Üyelik Karavanı’ başta olmak üzere bir çok noktada yeni üye çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren İYİ Parti Teşkilatı, bu akşam da ilçe binasında coşkulu bir katılıma ev sahipliği yaptı. İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yücel Coşkun’un da katıldığı programda 55 yeni üyenin rozetleri İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, meclis üyeleri ve partili yöneticiler tarafından takıldı. Yapılan konuşmalarda İYİ Parti ailesinin yeni üyelerle her geçen gün daha da büyüdüğü ifade edildi.

“İYİ Parti Ümraniye Ailesi, her geçen gün gerek üyelik karavanımızda gerekse bu akşam olduğu gibi toplu katılımlarla büyümeye devam ediyor” diyen İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “İYİ’ler bu çatı altında buluşup birlik oldukça Türkiye’miz de daha iyi oluyor. Umutlarımız birlikte büyüyor ve daha da büyüyecek. Partimizin her bir il ve ilçe teşkilatında milletimiz akın akın İYİ Parti’yi tercih ediyor. Doğru yolda, doğru istikametteyiz. Bu akşam aramıza katılan yeni üyelerimize hoşgeldiniz diyor, üyeliklerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç