Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAFTANCIOĞLU, “YAPACAKLARIMIZIN DAHASI VAR…”

9 Şubat Pazar günü

9 Şubat Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı 37. olağan kongresine geri sayım sürerken mevcut il başkanı Canan Kaftancıoğlu, beklenen adaylık açıklamasını coşkulu bir programla yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Örgütü, bu hafta sonu Haliç Kongre Merkezi’nde kongre yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde ilde temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başarılı gördüğünü söylediği il başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bu dönem de devam etmek istediğini söylemişti. Tüm bu gelişmelerin ardından mevcut başkan Kaftancıoğlu, beklenen adaylık açıklamasını bugün il binasında gerçekleştirdi. Partililerin yoğun katılım gösterdiği programda, “İstanbul’a nefes aldıran Ekrem İmamoğlu başkanımıza, hayalimizin parçası olan İstanbul İttifakı’na ve CHP örgütüne ne kadar teşekkür etsem azdır” diyen Kaftancıoğlu şunları kaydetti:

“Parti içi demokrasiyi uygulayan tek partiyiz. Kongrelerimizin kişilerin değil ilkelerin tartışıldığı, kararın örgütlerimiz olduğu süreçlerdir. 9 Şubat İstanbul Kongremizi bu inançla gerçekleştireceğiz. Yapacaklarımızın dahası var o nedenle adayım. İstanbul’dan Türkiye’ye tek yön iktidar. Şimdi yeniden yeni bir hikâyeye ve yolculuğa çıkıyoruz. O nedenle bize sadece inancınız lazım. Ezilenlerin ve güvencesizlerin kendini yeniden bulduğu yeni bir siyaseti inşa edeceğiz. Umudu birlikte yayacağız günlerin dahası var. Uykusuz gecelerimizin, iktidar için mücadele edeceğimiz her bir anın dahası var. Bu inançla 37. İstanbul İl Kongresi’nde bir kez daha adayım. İstanbul örgütümün bana hissettirdikleriyle Türkiye’ye nefes aldırmak için adayım.

Bir hak teslim, yapmak durumundayız. CHP, demokrasinin kendi içinde uygulandığı bir parti. Genel Başkanımızın ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda, bizlerle çalışmaya devam etmek istemesi bir dayatma değil, kendi düşüncesidir. Genel Başkanımız hak teslimi yapmıştır, kanaatini belirtmiştir, örgütümüzün karar vereceğini dile getirmiştir. CHP, demokrasinin yaşandığı bir parti. Elbette başka adaylar çıkabilir. Bizimki bir bayrak yarışı. Başka aday çıkmasıyla ilgili en ufak bir kaygısı olmaz.”

Reklamı Geç