Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MAKAMINDA OTURAN DEĞİL, SOKAKTA KOŞTURAN MUHTAR ENGİN ÇELİK…

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin hayırsever

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin hayırsever muhtarı Engin Çelik, gönüllere girmeye devam ediyor. Mahallesinde gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine herkese dokunan hizmetler yapan Muhtar Çelik, kısa zamanda gerçekleştirdiği güzel işlerle, halkın 31 Mart’ta doğru tercih yaptığını ispatlamış durumda. Mahallede yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen bir çok hayırsever de Muhtar Çelik aracılığı ile insanlara ulaşmayı tercih ediyor.

Çekmeköy’e bağlı Sultançiftliği Mahallesi’nde 31 Mart seçimlerinde halkın büyük desteğiyle göreve seçilen Muhtar Engin Çelik, herkesin takdirini alan işler yapmaya devam ediyor. Seçildiği günden bugüne adeta kendini mahallesine adayan Çelik, 7’den 70’e tüm mahalle halkıyla birebir ilgileniyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara öncelik tanıyan Çelik, hayırsever işadamlarının da desteğiyle onları sevindiren yardımlar gerçekleştiriyor.

Özellikle ilkokul çağına giden öğrencilerin giyim kuşamından, bazı başarılı öğrencilere gelen hediyelere kadar yaptığı sevindirici işlerle küçük çocukların Engin Ağabeyi olarak anılan Muhtar Çelik, bazen çatkapı vatandaşın evine konuk olup mütevazi yer sofrasında bir bardak çayını içiyor bazen de esnafı gezip mahallelinin beklenti ve taleplerini alıp üst mercideki yetkili makamlara aktarıyor.

Hayırseverlerin yaptığı yardımları mahalledeki ihtiyaç sahiplerine en adaletli şekilde ulaştıran Muhtar Çelik, mağazaya alışverişe götürdüğü küçük çocukların ayakkabısına varana kadar elleri ile giyindirip mutluluklarına mutluluk katıyor. Yine yardım amaçlı tekerlekli sandalye veya gıda gibi yardımların da büyük kısmı Muhtar Engin Çelik tarafından insanlara ulaştırılıyor. Mahalledeki her hanenin durumunu çok iyi bilen Muhtar Çelik, herkesin güven kapısı olmuş durumda. Mahalle halkının düğün, nişan, sünnet ve cenaze gibi tüm acı tatlı günlerinde vatandaşın yanında olan Muhtar Çelik, açılışlara da katılarak esnafa hayırlı işler diliyor…

Gerek belediyenin gerekse diğer kurumların mahalledeki çalışmalarına da önayak olan Muhtar Çelik, gece gündüz demeden ekiplerle birlikte sahada çalışmalara katılıyor. Hangi sokağın lambası yanmıyor, hangi sokakta kırık asfalt, çökük yol ya da kaldırım var hepsi ile tek tek ilgileniyor. Esnaf ve işadamlarının mahallesine daha fazla sahip çıkması için sürekli teşvikte bulunan Engin Çelik, makamında oturan değil sokakta koşturan muhtar olmaya devam edeceğini söylüyor…

Reklamı Geç