Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİLLET İTTİFAKI ÇEKMEKÖY’DE SAHAYA ERKEN İNİYOR..

Koronavirüs salgını sebebiyle gecikmiş

Koronavirüs salgını sebebiyle gecikmiş iadeyi ziyaretler ve kongre sonrası ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri gerçekleştiren CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, beraberinde ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte İYİ Parti ve SP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, beraberinde ilçe yönetimi ve meclis üyeleri ile birlikte İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç ve SP İlçe Başkanı Yunus Başer’i ziyaret ederek koronavirüs salgını sonrası yeni döneme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda kongresini yaparak mevcut başkan Dilaver Koç’la güven tazeleyen İYİ Parti ilçe yönetimine hayırlı olsun dileklerini de ileten CHP İlçe Başkanı Kızıldaş, millet ittifakının yeni dönemde çok daha etkin ve faal bir sokak siyaseti yapacağını işaret etti. CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç ile İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç ve İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Kemal Karakaya’nın da katıldığı ziyaret, hoşsohbet bir ortamda gerçekleşti.

Saadet Partisi İlçe Başkanlığını da ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Kızıldaş ve beraberindeki heyet, bir süre ilçe başkanı Yunus Başer ve ilçe yöneticileri ile sohbet etti. SP ilçe başkanlığında da sohbetin konusu yerel siyaset ve Çekmeköy’e ilişkin notlar oldu.

Reklamı Geç