Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİSİAD İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI BİNASI SANCAKTEPE’DE TÖRENLE AÇILDI..

Memleketçi Sanayici ve İş

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği MİSİAD İstanbul İl Başkanlığı hizmet binası Sancaktepe’de görkemli bir törenle açıldı. Açılışa siyaset ve sana dünyası ile iş dünyasından çok sayıda davetli yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye’nin 64 ilinde ve Avrupa’nın 16 ülkesinde oluşumunu tamamlayan MİSİAD’ın İstanbul İl Başkanlığı hizmet binasını Sancaktepe’de hizmete açıldı. MİSİAD İstanbul İl Başkanı ve Sanayici İşadamı Erol Çelebi’nin ev sahipliğindeki açılışa; MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, Ak Parti Milletvekili Metin Külünk, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, CHP Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcıları Alican Altay ve Aslan Zor, Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, MİSİAD il başkanları, İstanbul Emlakçılar Odası Başkan Vekili Alev Yaman ve Sanatçı Nur Ertürk gibi pek çok isim katıldı.

Açılış töreninde konuşan MİSİAD İl Başkanı Erol Çelebi, İstanbul’da enerjisini yükseltecek olan MİSİAD’ın önemli projelerini bu merkezden yürüteceğini kaydetti. MİSİAD’ın adından da anlaşılacağı üzere memleketin tüm renklerini kucaklayan geniş tabanlı bir oluşum olduğuna vurgu yapan Çelebi, “İşdünyasının dayanışması ve ülke yararına daha güzel hizmetlere imza atması bütün bir milletin kalkınması demektir” şeklinde konuştu.

Başkan Çelebi; “Çok kısa bir sürede Yurt içi ve Yurt dışı şube sayısını arttıran MİSİAD ailesine bugün İstanbul olarak katılmamızın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. MİSİAD OLARAK’ ’Güçlü yerli ekonomi, Güçlü Türkiye’ ’sevdası ile inanmış Sanayici ve işadamları ile ülke menfaatlerine uygun olarak mali ve ekonomik politikaların geliştirilmesinde söz sahibi olmayı, ekonomik anlamda yarınlarına çok daha kuvvetli bir Türkiye bırakmak için gönülden çalışmayı esas alan bir vizyon üstlenmiş bulunmaktayız. Ekonominin kalbi olan İstanbul’da MİSİAD başkanı ve yönetim kurulumuz olarak gerek yurt içi ve gerekse yurtdışında yapacağımız çalışmalarımızda ülke ekonomisine ve istihdama önemli katkılar sağlamak amacı ile yola çıkmış bulunuyoruz” dedi.

Sancaktepe ilçesinin geliştiğini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Erdem de sadece konut alanında değil, Sancaktepe’nin artık iş dünyasında da tercih edilen bir ilçe konumunda olduğunu belitti. Erdem, Türkiye’nin en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe’de kurulacağını ve Ağustos sonunda Metro’nun da hizmete girmesi ile ilçenin daha da önem kazanacağını kaydetti.

MİSİAD Genel Başkanı  Feridun Öncel de yaptığı konuşmada, MİSİAD’ın daha çok yaygınlaşma gibi bir hedefinin olduğunu söyledi. Öncel, iş dünyasının kendi içindeki dayanışmayla ülkenin tüm renklerini ve farklılıklarını kucakladığını sözlerine ekledi. Açılışta daha sonra derneğin yeni il merkezinin açılış kurdelesi kesildi ve hayırlı olması dilekleri iletildi.

Reklamı Geç