Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“NE YAZIK Kİ 15. SIRAYA YERLEŞTİK VE TEST KİTLERİMİZİ DE ABD’YE SATTIK..”

Koronavirüsü yüzünden herkes evlere

Koronavirüsü yüzünden herkes evlere kapanınca siyasiler de sosyal medya üzerinden mesajlarını verdi. İnstagram hesabından her gün halk buluşması yapan CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, “Üzülerek ifade ediyorum. Ne yazık ki virüs salgınında dünyada 15. sıraya yerleşmişiz. Test kitlerimizi de ABD’ye sattığımız için hastanelerimizde test sıkıntısı yaşanıyor” dedi.

Bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını yüzünden bütün yaşantının evlere taşındığı şu günlerde; siyasetçilerin halkla buluşma mecraları değişmeye başladı. Sosyal medyayı uzaktan görüşme aracı olarak kullanan CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, instagram hesabı üzerinden her gün saat 14.00’da vatandaşla buluşup soruları yanıtlıyor ve ilke ile yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Bugün yine instagram hesabından canlı yayınla vatandaşlarla sohbet eden Kızılkaya, hayatımızı alt üst eden salgına ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. “Koronovirüs salgınında dünyada ne yazık ki 15. sıraya yerleşmişiz” diyen Kızılkaya; “Test kitlerimizi de ABD’ya sattığımız için şimdi hastanelerimizde test sıkıntısı yaşanıyor” dedi.

Partili partisiz canlı yayına bağlanmak isteyen tüm takipçilerinin sorularını yanıtlayan CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya; “Bu ülke neler atlatmadı ki. Elbette bunu da atlatacağız ve sonrasında her şey çok daha güzel olacak. Koronadan sonra dünya bambaşka bir evrilme süreci yaşayacak. Bu badireyi atlattıktan sonra inanıyorum ki; demokrasi, eşitlik ve adalet daha hakim olacak. Koronadan sonra yeni bir dünya düzeni oluşacak. Problemlere daha farklı bakmayı başaracağız. Bir virüs dünyanın her bir sathına girmeyi başardı ve yayıldı. Türk toplumu olarak, son 20 yıldır dünyaya nasıl baktığımızı ve nasıl geri kaldığımızı bir kez daha gördük. Siyasete bakış da eskisi gibi olmayacak. İnsani değerler ön plana çıkacak. Halkça inanan bir düşünce toplumu oluşacak” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Reklamı Geç