Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OKUMASI ÇOCUKLARDAN, HEDİYESİ MUHTARLIKTAN..

İlgi gören kampanyalarına bir

İlgi gören kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, muhtarlıkta oluşturduğu kütüphaneden gelip kitap alıp okuyan çocukları çeşitli hediyelerle ödüllendiriyor. Çocuklara kitap okumayı sevdiren çalışma ile yüzler bir başka gülüyor.

Çekmeköy Sultançiftliği’nin sosyal çalışmaları ile ses getiren muhtarı Engin Çelik, mübarek Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde yine farklı bir çalışmaya imza atıyor. Herkese örnek olacak çalışma kapsamında; muhtarlıkta oluşturulan kütüphaneden gelip kitap alıp okuyan çocuklar çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor. Mahallenin çocuklarından büyük ilgi gören kampanyaya bölge sakinleri de destek veriyor. Muhtar Çelik, çocuklara kitap okumayı sevdiren kampanyanın devam edeceğini söylüyor ve ekliyor: “Geleceğimiz çocuklarımız kitapla büyürse daha sağlıklı bir nesil yetişir.”

Amaçlarının çocuklara kitap okumayı sevdirmek olduğunu açıklayan Muhtar Engin Çelik, “Okuması çocuklarımızdan, hediyesi muhtardan, diyerek başlattığımız kampanya büyük ses getirdi. Akın akın muhtarlığımıza gelen çocuklarımız kitap alıp okuyor ve sonra da bizden hediyesini almaya hak kazanıyor. Gayemiz çocuklarımız okuldan kalan boş zamanlarında tablet, bilgisayar ve telefon ile vakit geçirmek yerine kitap okusun, kitap kokusunu yaşasın. Atalarımızın dediği gibi ‘ağaç yaş iken eğilir’ misali onların kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını hedefliyoruz. Hediyelerimizin maksadı da çocuklarımızı motive etmek ve mutluluk yaşatmak. Çocuklarımızın mutluluğu bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç