Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZGEN NAMA: “TÜM RENKLERİN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM”

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, CHP Sancaktepe İlçesi’nde hem birlik, beraberlik, hem de 31 Mart akşamı değişim mesajı verdi. Adaylığını kutlamaya gelenlerin sayısı binleri bulunca Özgen Nama konuşmasını CHP Sancaktepe İlçe binasının balkonundan yaptı.

Miting havasında, büyük bir gövde gösterisine dönüşen açıklamada Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, kalabalığı CHP Sancaktepe İlçe Başkanvekili Muharrem Aydın, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Ulucan, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı İbrahim Özkan ve CHP’nin diğer belediye başkan adaylarıyla birlikte selamladı. Konuşmasında “tüm renkleri bir arada tutmanın temsilcisi olacağım, eşit hizmet vereceğim. Rüşvete, yolsuzluğa, ayrımcılığa izin vermeyeceğim” diyen Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama şunları söyledi:

“Bugün burada yalnızca CHP’liler yok, düşünceleri, siyasi eğilimleri farklı olsa da dostça, kardeşçe, yaşanabilir bir Sancaktepe yaratmak isteyen herkes var. Ben 3 Mart akşamı bu coşkuyu, bu birlikteliği belediye yönetimine taşımak istiyorum. Çünkü belediye demek, bütün kimlikleri ve düşünceleri kucaklamak, el ele birlikte ortak bir kent kültürü yaratmak demektir. Kutuplaştırmalardan, ayrıştırmalardan bıktık usandık. Gelin el ele verelim, kardeşliğin, barışın, demokrasinin ve katılımcı, demokratik yerel yönetimin bir örneğini Sancaktepe’de hayata geçirelim, bütün Türkiye’ye örnek olalım.

26 yıldır kesintisiz olarak sokakta, sandıkta, ilçe yönetiminde, belediye meclisinde ve milletvekili adaylığında görev aldım. Hep demokrasiden ve özgürlükten yana oldum. Yan yana yaşamayı ve demokrasiyi savundum. Bundan sonra da bunları savunacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Hemşericilik yapmayacağım, tüm renkleri bir arada tutmanın temsilcisi olacağım, eşit hizmet vereceğim. Rüşvete, yolsuzluğa, ayrımcılığa izin vermeyeceğim. Sancaktepe’de sosyal belediyeciliğin, halkçı, kamucu ve toplumcu belediyeciliğin temsilcisi olacağım. Sizlere layık olacağım, kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım.”

Reklamı Geç