Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PANDEMİ SÜRECİNİN VEFAKAR MUHTARLARINA TEŞEKKÜR..

Örnek bir sivil toplum

Örnek bir sivil toplum kuruluşu duyarlılığına imza atan Kars Ardahan Iğdır Derneği Çekmeköy KAI, düzenlediği teşekkür kahvaltısı ile pandemi sürecinin vefakar mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi. 21 çalışkan ve başarılı muhtarıyla Çekmeköy’ün şanslı bir ilçe olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Rıfat Karakaya, “Her muhtarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren Rıfat Karakaya başkanlığındaki Kars Ardahan Iğdır Derneği Çekmeköy KAI, pandemi sürecinin vefakar mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda biraraya gelerek teşekkür etti. Son derece anlamlı ve örnek bir duyarlılığa imza atan derneğin davetine muhtarlar yoğun katılım gösterdi. Dernek yöneticileri Yalçın Demirkol, Halis Gerbağa ve Nejdet Yılmaz’ın da katıldığı programda muhtarlara hitap eden Başkan Rıfat Karakaya, “En zor günlerde vatandaşın yanında ve destekçisi olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Çekmeköy’ün muhtarlardan yana çok şanslı bir ilçe olduğunu kaydeden KAI Başkanı Rıfat Karakaya, “Malum pandemi sürecinin en zor günlerinde kimselerin dışarı çıkmaya korktuğu zamanlarda siz muhtarlarımızın sahada olduğunu ve vatandaşın her türlü talebine yetişmek için koştuğunu hepimiz gördük. Her bir muhtarımızın gece gündüz demeden canı pahasını toplum için çalıştığına şahit olduk. Muhtarlık kurumunun halka en yakın devlet birimi olduğunu bir kez daha gösterdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ne zamandır planladığımız ancak daha sağlıklı günlerde buluşmak için acele etmediğimiz bu teşekkür buluşmasını gerçekleştirmek bugüne nasip oldu. Çekmeköy KAI adına 21 muhtarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Son gönlerin en önemli gündem maddesi Rusya’nın Ukrayna işgalini de hatırlatan Başkan Rıfat Karakaya, “Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşeriler olarak bu acıları en iyi biz biliriz. Çünkü aynı işgal ve zulümleri bizler yaşadık yıllarca. Şimdi benzer bir senaryoyu Ukrayna’da görüyoruz. İşgali ve saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Savaşın her türlüsüne sonuna kadar hayır diyoruz. Yine dernek olarak önümüzdeki günlerde bu zulme karşı toplumsal duyarlılığı harekete geçirme amacıyla geniş katılımlı büyük bir basın açıklaması yaparak Rus işgalini kınayan tepkimizi en üst perdeden dile getireceğiz” dedi.

Muhtarlara teşekkür eden dernek yöneticisi Nejdet Yılmaz, Rusya’nın Ukrayna işgalini sert sözlerle kınadığı konuşmasında, “Ailem eşimden dolayı yakınlarımız Ukrayna’da. Günler önceden belliydi bu işgal ve arayıp kendilerini Türkiye’ye davet ettiğimizde bize verdikleri cevap, ‘Biz Suriyeli miyiz ki ülkemizi bırakıp kaçalım.’ İşte böylesini toprağına bağlı bir millet işgal altında ve biz Karslılar bu zulmü 42 yıl boyunca bizzat yaşamış bir toplumuz. Savaşın her türlüsü insanlık suçudur” şeklinde konuştu.

Çekmeköy KAI Dernek Başkan Yardımcısı Yalçın Demirkol da konuşmasında, “Toplumun en kıymetli değerleri muhtarlarımız her zaman gönlümüzde. Sizler, çalışmalarınız ve halka yakın duruşunuz ile önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak sizlerin bu motivasyonunuza destek olmak ve yanınızda durduğumuzu göstermek adına buradayız ve birlikteyiz. KAI derneği olarak önümüzdeki süreçte farklı ve etkili değişik plan ve projelerimiz olacak. Hepinize katılımlarınızdan ve hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Muhtarlar adına konuşan Merkez Mahallesi Muhtarı Nuray Tak, Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman ve Çatalmeşe Mahallesi Muhtarı Ömer Lütfi Gürsoy da KAI derneğine anlamlı organizasyon için teşekkür ettiler.

Reklamı Geç