Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM İÇİN DOĞAYA YATIRIM ZAMANI..”

Malum Koronavirüs sürecinin en

Malum Koronavirüs sürecinin en zor günlerinden geçiyoruz. İnsan hayatını ve ekonomimizi tehdit eden Covit-19’la bütün dünya amansız bir mücadele veriyor. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan ticarete, bilimden sanata ve spora kadar hayatımızın her alanında yeni alışkanlıklar ediniyoruz. Sağlıklı yaşamın en önemli ayağı barınma ve konut edinme kriterlerimiz de değişiyor. Gayrimenkul yatırımının baş sırasında yer alan konut alımı işte bu yeni dönemde farklı değerlere göre tercih ediliyor. Gayrimenkul yatırım danışmanı Murat Altun ile yeni dönemi konuştuk. Sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın yanı sıra en karlı yatırım için doğanın tercih edilmesi gerektiğini ifade eden Murat Altun, Çekmeköy’den Şile’ye, Beykoz’dan Ağva, Ömerli, Çanakkale Geyikli ve Bodrum’a kadar pek çok önemli merkezlerden yatırım tüyoları verdi…

Yine gayrimenkul sektörüyle ilgili geçen yazımızda; pandemi süreciyle birlikte düşen konut kredi faiz oranlarının alım fırsatı olması gerektiğini kaydeden GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altun, mülkiyetlere ilişkin fahiş fiyat artışlarının ise ters tepeceğini ifade ederek önemli uyarılarda bulunmuştu. Altun’un sektöre ilişkin uyarıları kısa zamanda haklı çıktı ve yeniden tırmanışa geçen kredi faiz oranlarının da etkisiyle, bu dengesiz fiyat artışları alım-satımlara adeta ket vurdu. Sektör için umutların her zaman var olduğunu dile getiren Murat Altun, işte böyle zamanlarda yatırımcıların ekonomik kaygılardan daha çok sağlıklı ve huzurlu yaşam alanları için yatırım yapması gerektiğini vurguladı.

Birlikte bölgeyi gezip saha analizleri yaptığımız Murat Altun, www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı değerlendirmede, İstanbul’daki bu adreslerin dışında Çanakkale Geyikli’den Bodrum’a kadar pek çok adreste hizmet verdiklerini anlattı ve yatırımcıların bu yerlere odaklanması gerektiğini hatırlattı. Yatırımcısını bilgilendirme ve sektörün nabzını tutma amacıyla sürekli arazide olduğunu ifade eden Altun, bölgede hizmet veren diğer sektör temsilcileri ile de yakın diyolog içerisinde olduklarını söyledi. Altun, “Bölgede yapacağınız yatırım veya yaşam amaçlı gayrimenkulleri bizden alıp almamanızın hiç bir önemi yok, önemli olan doğru yatırım için doğru kaynaktan bilgi ve destek almanız” dedi..

“Hayatımızın sağlıklı ve huzurlu idamesi için böyle zamanlarda para-pul ikinci planda” diyen Murat Altun, İstanbul’un tertemiz orman havasıyla kaplı Çekmeköy, Beykoz, Ağva ve Şile gibi bölgelerinde muhteşem yaşam fırsatları olduğunu ifade etti. Çekmeköy’de Reşadiye’den Ömerli’ye, Sırapınar’dan Koçullu’ya, oradan Beykoz’un köyleri ve Şile’ye kadar olan bölgede birbirinden kaliteli konut ve arsaların yeni sahiplerini beklediğini kaydeden Murat Altun, “Banka veyahut yastık altındaki paranın, dövizin, altının, buralardaki kaliteli yaşam fırsatlarının yanında hiçbir kıymeti yok. Hele hele ki böyle zamanlarda” diyerek şu açıklamalarda bulundu:

“Atalarımız her şeyin başı sağlık diye boşuna söylememişler. Şehrin kalabalığı ve gürültüsünden uzak, doğa ile başbaşa, tertemiz havada yeni bir güne uyanmak. Ailemizle, çoluk çocuğumuzla yemyeşil tabiatın ortasında, bütün sağlık kaygılarından uzak bir yaşam sürmek… İşimizi, ticaretimizi oturduğumuz böylesine güzel bir ortamdan idare etmek. Bir insan daha başka ne isteyebilir.

Uçsuz bucaksız ormanların ortasında, kuş cıvıltıları eşliğinde, bahçesiyle, havuzuyla harika bir konut hayal edin… İstanbul’un neresinde olursanız olun. Çekmeköy Reşadiye’den veyahut Şile’den ya da Beykoz’un Cumhuriyet Köyü’nden böyle zor günlerde sahip olacağınız sağlıklı bir yaşam alanı geleceğe yapacağınız en büyük yatırım olacak. Gelecekte değerine değer katacak yerler işte bu yerler. Şehrin merkezinde kalabalığın ortasında yüzde 10 pirim yapacak mülkler, doğayla başbaşa olunan bölgelerde yüzde 100, hatta yüzde 200 değerlenecek. Dolayısıyla yatırımcının parası en iyi şekilde değerlenmiş olacak.”

“Kaldı ki buralarda yapılacak bir yaşam alanı yatırımının bugün sağlayacağı sağlıklı yaşam konforu hiçbir değerle kıyaslanamaz.”

“Yine Çanakkale Geyikli beldesi, uçsuz bucaksız zeytinlikleri ve muhteşem havası ile eşi benzeri bulunmaz bir yaşam cenneti. Aynı şekilde Bodrum da gelecek için yatırımcısının yüzünü güldürecek ve şu zor günlerde kendisini tercih eden konuklarına rahat yaşam alanları sunacak merkezlerin başında geliyor.”

Murat Altun: “Çanakkale Geyikli beldesi, çalışkan Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’nın bölgeye kazandırdığı hizmet ve yatırımlarla gelecek vaad eden gözde bir merkez olma yolunda hızla ilerliyor. Yatırımcı için bulunmaz bir fırsat..”
Bölgede yaygın ulaşım ağı ve İstanbul’un dört bir yanı ile entegre yollar uzakları yakın etmenin çok daha ötesinde her tarafı merkezi konuma getiriyor..
Reklamı Geç