Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE EĞİTİMDEN SONRA SAĞLIĞIN DA MERKEZİ..

Yenidoğan Ömer Hayyam Aile

Yenidoğan Ömer Hayyam Aile Sağlığı Merkezi açılışında konuşan Başkan İsmail Erdem, hayatın her alanında birbirinden önemli yatırımlar kazanan genç ilçe Sancaktepe’nin eğitimden sonra sağlık alanında da bölgenin bir merkezi olduğuna işaret etti.

sancakhyym4Sancaktepe Belediyesi ve hayırsever işadamlarının desteği ile yapımı tamamlanan Ömer Hayyam Aile Sağlığı Merkezi, Yenidoğan Mahallesi’nde yoğun bir katılımla hizmete açıldı. Sağlık alanındaki yatırımlarla örnek hizmetler sunan Sancaktepe Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi sakinlerine Aile Sağlığı Merkezi açtı. Açılış törenine Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra; Kaymakam Feyzullah Özcan, İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Prof. Dr. Nurhan İnce, Ak Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları Kemal Akar ve Mehmet Genç ile çok sayıda vatandaş katıldı

sancakhyym5Açılışta konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, sağlığın korunması ve bu konudaki Aile Sağlığı Merkezlerinin önemine dikkati çekti. Erdem, merkezin ilçeye kazandırılan 23. aile sağlığı merkezi olduğunu belirttiği konuşmasında; “Sizlere, ihtiyacınız olan sağlık hizmetlerini ücretsiz ulaştıran Aile Sağlığı Merkezlerimiz, bizim ‘İnsan odaklı’, ‘insana yatırım yapan’ yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak ilçemizde yükselmeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

sancakhyym3Sancaktepe ilçesinde hemen hemen tüm mahallelerde Aile Sağlığı Merkezi bulunduğunu belirten Başkan Erdem, bu Aile Sağlık Merkezlerinin günümüz teknolojisine uygun olarak yapıldığını belirterek; “Hizmete açtığımız Aile Sağlık Merkezleri’nin günün teknolojisine uygun araç gereçlerle donanması da gerekiyor. Belediye olarak, bu konuda da İstanbul’da lider ilçelerden biriyiz. Sağlık merkezlerimizi günün teknolojisiyle donatıyoruz. Siz sevgili hemşerilerimize kaliteli sağlık hizmetini en gelişmiş teknolojilerle ulaştırıyoruz” dedi.

sancakhyym6Kaymakam Feyzullah Özcan ise sağlığa değer veren Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür ederek: “Kamu yararına yapılan yatırımlar bizim kültürümüzde hep anlamlı ve değerli kabul edilmiştir. Hayırlı işler yapma konusunda bizim insanımız kadar cömert ve fedakâr başka halk yoktur. Bunun en güzel örneklerinden birini burada yaşıyoruz” dedi.

sancakhyym1İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Prof Dr. Nurhan İnce de yaptığı konuşmada sağlık alanında yapılan hizmetlerin hızla geliştiğini ve vatandaşların bu gelişimden çok memnun olduğunu ve daha fazla vatandaşın sağlık alanında hizmet almaları konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyelerinin kurdele kesimi ile birlikte Ömer Hayyam Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

sancakhyym2

 

Reklamı Geç