Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE İŞ DÜNYASI YÜCEL AYDIN VE EKİBİYLE YOLA DEVAM DEDİ..

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren Sancaktepe Sanayici ve İşadamları Derneği SANİAD, genel kurulunu gerçekleştirerek yeni başkan Yücel Aydın ve yönetimiyle yola devam dedi. Tek liste halinde oy birliği ile seçilen yeni Başkan Aydın; “Sanayici ve işadamları olarak ülkemizin ve milletimizin kalkınması için her zaman elimizi taşın altına koyup sorumluluk almaya hazırız” dedi.

Sancaktepe Sanayici ve İşadamları Derneği SANİAD’da hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. Samandıra’da gerçekleşen genel kurulda 2022 yılına kadar SANİAD’ın başına bölgemizin önde gelen işadamlarından Yücel Aydın ve yönetimi oy birliği ile seçildi. Sosyal yaşamın yanı sıra siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden olan Yücel Aydın’ın tek liste halinde oy birliği ile seçildiği kongreye yoğun katılım vardı. Geçen seçim döneminde Ak Parti’den Ümraniye Belediye Başkan aday adayı da olan Yücel Aydın’a Sivaslı hemşerileri de katılımları ile destek verdi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, SANİAD Kurucu Başkanı Alper Yeğin, CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın ve daha pek çok konuk genel kurula katılanlar arasındaydı. Geçmiş dönem gelir gider raporlarının okunarak onandığı kongrede konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, toplumsal kalkınma noktasında sanayici ve işadamlarına önemli görevler düştüğünü kaydetti. Yerel yönetim olarak bölgede faaliyet gösteren tüm yatırımcıların talep ve beklentilerine açık olduklarını ifade eden Dögücü, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir ve CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın da yaptıkları konuşmalarda Sancaktepeli işadamlarına seslendiler. Genel kurulun son maddesi ise yeni yönetim ve denetim kurulu seçimi oldu. Tek liste halinde tüm üyelerin oyu ile işbaşına getirilen Yücel Aydın ve ekibi 2022 yılına kadar SANİAD’ın yönetimini yürütecek. Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan yeni başkan Yücel Aydın, ülke ve millet kalkınması için her zaman elini taşın altına koyup sorumluluk almaya hazır olduğunu söyledi.

SANİAD’ın Sancaktepe’nin birlik ve beraberliği noktasında önemli bir çatı olduğuna vurgu yapan Başkan Yücel Aydın, “Şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma bu görevi layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Bu güvene en iyi şekilde layık olmaya çalışacağız. İş dünyası olarak bölgemizin kalkınması ve milletimizin daha yüksek hayat standartlarına kavuşması için üzerimize düşeni her zaman yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bu çatı altında iş dünyamızın temsilcilerini bir araya getirip daha güçlü ekonomi modelleri için birlikte çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç