Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE SURİYEYİ UNUTMADI

Sancaktepe Belediyesi ve Sivil

Sancaktepe Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının  “Üşüyorum Yardım Edin” adı altında ortaklaşa yürüttüğü yardım kampanyası sonucunda toplanan gıda, giyecek ve barınma ürünlerinden oluşan 5 TIR malzeme Suriyelilere gönderildi.

sancaksuriye4Sancaktepe Belediyesi bir süre önce başlattığı  “Üşüyorum Yardım Edin” kampanyası kapsamında, yürüttüğü çalışmaları tamamlayarak oluşan 5  tırlık malzemeyi Suriye halkına ulaştırılmak üzere   yola çıkardı. Un, battaniye, çocuk maması, çocuk bezi, kuru gıda, soba ve giyecekten oluşan 5 yardım tırı 6 Ocak Salı günü yapılan törenle bölgeye gönderdi. Belediye Başkanı İsmail Erdem, Suriyeli vatandaşlara yapılacak yardım ile ilgili yaptığı açıklamada,  iç savaşın üzerinden geçen zaman sürecinde iki yüz binleri bini aşan sayıda insanın hayatını kaybettiğini ve insanların evsiz barksız bir halde olduğunu söyledi.

sancaksuriye5Başkan İsmail Erdem:  “Suriye’nin dışında milyonlarca mülteci kardeşimiz var. Bölgede ısınma sorunu had safhada.  İnsanlar gerçekten çok büyük sıkıntı çekiyorlar. Türkiye genelinde yapılan yardımlar, onları o kadar mutlu ediyor ki Türkiye’nin her yönüyle yanlarında olduklarını hissediyorlar” dedi. Yardımlarının devam edeceğini vurgulayan Erdem: “Biz de Sancaktepe olarak ilk günden beri duyarlılığımızı ortaya koyduk. Bütün sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya gelerek çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Sancaktepe olarak bu tarihi süreç içerisinde sorumluluklarımızı yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz” dedi. Erdem, ‘Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir’ prensibi ve duyarlılığı ile çalışmalarını yürüttüklerini sözlerine ekledi.
sancaksuriye1

sancaksuriye3

Reklamı Geç