Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE YENİ BELEDİYE BİNASI, HASTANESİ VE KENT ORMAN PARKI AÇILDI..

Sancaktepe’de hizmete giren yeni

Sancaktepe’de hizmete giren yeni belediye binası, Eğitim Araştıma Hastanesi, Kent Orman Parkı ve Güreş Eğitim Kamp Merkezi’nin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah 22 gün sonra hep birlikte yeni Türkiye’nin kapılarını açacağız” dedi. Başkan İsmail Erdem de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Sancaktepe’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi..

sancaktepe toplu açılış 4Hafta sonu gerçekleşen açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milletvekilleri, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Yağan yağmura rağmen katılımın yoğun olduğu programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ve referanduma dair konulara değindi.

sancaktepe toplu açılış 13Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe’de yapımı tamamlanan Yeni Belediye Binası, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi, Kent Orman Parkı ve Güreş Eğitim Kamp Merkezi’nin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Siz nasıl 16 Nisan’ı iple çekiyorsanız, birileri de her gece kabus görüyor. İçeride, dışarıda kabus görüyorlar. Halk oylaması günü yaklaştıkça rahatsızlıkları iyice artıyor. İnanın bana ne yapacaklarını şaşırdılar. Eminim sizler de seyretmişsinizdir. Kandil ‘deki terör baronları hemen her gün bir video mesaj yayınlıyorlar. Düşünebiliyor musunuz? Kandil, İmralı. FETÖ Pensilvanya’dan yayınlıyor. Ne diyorlar? ‘Evet çıkarsa biz biteriz diyorlar.’ Açıktan alenen ‘hayır’ diyorlar” diye konuştu.

sancaktepe toplu açılış 9BUNLAR BİZİM GENÇLİĞİMİZE İNANMIYORLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Adamlar konuyu bilmiyor. 18 maddeyi okumamış. ya bir oku. Ama o, ‘Ya ben İstanbul’u alırım ya İstanbul beni alır’ diyen Fatih’in, bir çağı kapayıp bir çağı nasıl açtığını bilmiyor. Yaşının kaç olduğunu da bilmiyor. 21 yaşında bunu gerçekleştirdi. Ama bunlar bizim gençliğimize inanmıyorlar. Biz inanıyoruz. Ben 18-25 yaş arası gerek erkek, gerek bayanlara hepsine inanıyorum. Bu işi bitireceğiz. Şimdi biz de diyoruz ki seçme ve seçilme yaşı 18 olacak. Kararı kim verecek? Millet verecek, millet” dedi.

sancaktepe toplu açılış 12Konuşmasında Avrupa ülkelerinde son dönemde yaşanan olaylara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ülkemizin ayağını kaydırma fırsatı çıkar da neo nazi bozması ülkeler boş durur mu? 4500 dosya verdim neden çözmüyorsunuz? Şimdi bize ne diyorlar Alman konsolosluğunda saklanan bir ajan teröristi bize verin. Gazeteci diyorlar. Sizin yargınız adilse bizimki daha adil. Bekleyeceksiniz Almanya’nın en büyük gazetesi HAYIR propagandası yapıyor. İsviçre’de aynı şeyi yaptı. Dışişleri Bakanlığı da gereken adımı attı. İnsanlarımıza saldırdılar. Benim Dışişleri bakanıma izin vermediler. Aile bakanımı arabanın içinde mahkum ettiler. Bir kadın ya. Hani sizde kadın hakları vardı. Lafa geldiği zaman kadın hakları şöyle böyle diyordunuz. Siz kız çocuklarını diri diri toprağa gömen o cehalet anlayışının devamısınız” şeklinde konuştu.

sancaktepe toplu açılış 8Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise yaptığı selamlama konuşmasında yaptığı konuşmada Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nin açılışının ardından Toplu açılış törenlerinde de Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilçemizde misafir etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirdi.

sancaktepe toplu açılış 15Konuşmaların ardından hizmete giren eserlerin toplu açılış törenleri gerçekleşti. Kurdele kesiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanı İsmail Erdem ile birlikte Yeni Belediye Hizmet Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

sancaktepe toplu açılış 5BÖLGENİN HASTANE İHTİYACINI SANCAKTEPE KARŞILAYACAK..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen toplu açılış töreninin ardından Emek Mahallesi’nde yapılan ve 15 Temmuz şehidi Prof. Dr. İlhan Varank’ın isminin verildiği 400 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi hizmete açıldı. Toplu açılış töreninin ardından Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte hastaneyi ziyaret ederek İncelemelerde bulundu.

sancaktepe toplu açılış 3Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı konuşmada, “Allah’a şükürler olsun bugün Cumhurbaşkanımızla beraber Sancaktepe’de 400 yataklı mükemmel bir hastanenin açılışını yaptık. Ama daha bu öncüsü, dünyanın 1 numarasını Sancaktepe’de yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, 4 bin yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi’nin çalışmalarına başladık. Dünyada hastane bahçesine uçak ambulansın indiği ilk hastane, inşallah Sancaktepe’de olacak” şeklinde konuştu.

sancaktepe toplu açılış 7Belediye Başkanı İsmail Erdem ise yaptığı açıklamada ilçede ilk olma özelliği olan Hastane’nin açılışından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek; “15 Temmuz şehidi sayın Prof. Dr. İlhan Varank’ın adını taşıyacak ve ilçe halkının uzun yıllardır özlemini çektiği hastane bugün itibari ile hasta kabulüne başlamış bulunmaktadır. Yeni hastanemiz Sancaktepelilerin beklentilerine uygun kapasite ve donanımda olacak. 40 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen 400 yatak kapasiteli hastanemizin bünyesinde, profesörler, doçentler ve uzman doktorlar hizmet verecek. İlçemize katacağı değerin ve sağlık alanındaki desteğinin çok büyük olacağı öngörülen Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ileri teknoloji kullanılarak bilginin üretildiği ve uygulandığı uluslararası standartlarda bir hastane olacak” şeklinde konuştu.

sancaktepe toplu açılış 14

sancaktepe toplu açılış 10

sancaktepe toplu açılış 6

sancaktepe toplu açılış 1

sancaktepe toplu açılış 2

Reklamı Geç