Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE YUNUS EMRE CEMEVİ’NDE MUHARREM LOKMASI..

Her yıl olduğu gibi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Cemevleri’nde Muharrem ayı lokmaları paylaşılıyor. Sancaktepe Yenidoğan’da faaliyet gösteren Yunus Emre Cemevi, bu sene de iftar lokmalarının merkezi oluyor. CHP İlçe Başkanlığı’nın iftar lokması bereketle doldu taştı. Programda selamlama konuşması yapan CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydır, Ankara’da yaşanan Cemevi saldırılarını kınadı.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın Yenidoğan Yunus Emre Cemevi’nde düzenlediği Muharrem ayı iftar lokmasına İlçe Başkanı Muharrem Aydın, İlçe Başkan Yardımcısı ve Cemevi Kurucusu Ali Duman, Cemevi Başkanı Erol Koç, İBB METRO AŞ. Başkanvekili Alper Yeğin, CHP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Turgut, ilçe yöneticileri ve çok sayıda bölge sakini katıldı.

Cemevi Dedesi İlyas Özer’in lokma duası eşliğinde oruçlarını açan katılımcılara selamlama konuşması yapan CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın, her inancın yanında olduklarını ve toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede durduklarını kaydetti. Ankara’da yaşanan Cemevi saldırılarını kınayan Başkan Aydın, “Aleviliğin yolu sevgiden ve barıştan geçer. Yas ve matem günleri Muharrem ayına girdiğimiz şu günlerde Ankara’da yaşanan çirkin provokasyon saldırıları kınıyoruz. Faillerin ve arkasında duranların biran önce ortaya çıkartılmasını diliyoruz ve bu saldırıların bir daha tekrarlanmamasını diliyoruz” dedi.

Reklamı Geç