Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DE SOFRALAR AYRI OLSA DA GÖNÜLLER BİR..

Sancaktepe Belediyesi, Onbir ayın

Sancaktepe Belediyesi, Onbir ayın Sultanı Ramazan ayında Covid-19 nedeniyle yaşanan olumsuzlukların etkisini azaltmak ve Ramazan ayının ikliminin ruhuna yakışır şekilde yaşanması için büyük çaba sarf ediyor.

Sancaktepe Belediyesi, her zaman yanında olduğu ihtiyaç sahibi aileleri Ramazan ayında da yalnız bırakmıyor. 7’den 70’e tüm personel, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak gıda kolilerinin dağıtımına başladı. Oluşturulan talep doğrultusunda 10 bin gıda kolisi ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere Ramazan ayı boyunca dağıtılacak. Böylece gıda kolileri ile özellikle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin yaşayabileceği mağduriyetlerin önüne geçilmiş olacak.

Sancaktepe Belediyesi Aşevi’nde sevgi ve özveriyle hazırlanan sıcak yemekler yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine götürülmeye devam ediyor. Ayrıca ilçede bulunan 19 mahalleye pide dağıtımı ile ilçenin 4 farklı noktasında evlerine iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara iftarlık kumanya dağıtımı Ramazan ayı süresince devam edecek. Belediye ekipleri içinde bulunduğumuz pandemi süresince canla başla görevlerini yerine getiren sağlık çalışanları için Dr. Feriha Öz Pandemi Hastanesi ve Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar ve sahurda çorba ikramı yapmaya devam ediyor.

Belediye olarak ihtiyaç sahibi, hasta, yaşlı ve dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal yardımlarını 365 gün aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Pandemi sürecinin başladığı geçen yıl da hem bu süreç boyunca hem de Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırdık. Geçtiğimiz yıl Pandemi başlangıcı ve Ramazan ayı ile yapmış olduğumuz çalışmalar ile  İstanbul’da örnek  belediyelerden birisi olduk. Sadece sosyal yardımlar değil, pandemiyle topyekun mücadele anlamında maske, hijyen paketi ve genel dezenfeksiyon anlamında da ilk harekete geçen belediyelerden olmuştuk. Bu sene de Ramazan ayı ile birlikte insanlarımıza küçük de olsa katkı sunabilmek, onlara Ramazan’ın bereketini, sevincini yaşatabilmek adına hazırlıklarımızı tamamlayarak topyekun her birimden personel arkadaşımızın katılımı ile çalışmalara başladık” açıklamalarında bulundu.

Reklamı Geç