Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DEN BİR DÜNYA ŞAMPİYONU..

Slovakya’nın Trnava şehrinde düzenlenen

Slovakya’nın Trnava şehrinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda milli takımımızı serbest stil 86 kg’da temsil eden Sancaktepe Belediyespor sporcusu Arif Özen, finalde karşılaştığı Hintli rakibini 2-1 mağlup ederek geçtiğimiz ay elde ettiği Avrupa şampiyonluğunun ardından Dünya şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Sancaktepe Belediye sporun altyapıdan yetiştirerek Türk güreşine kazandırdığı Arif Özen, Gençler Dünya şampiyonu oldu. Tarihe geçen başarının ardından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İsmail Erdem, Arif Özen’i tebrik ederek; “Genç yaşta uluslararası başarı elde eden sporcularımız, birkaç yıl sonra dünya şampiyonaları ve olimpiyat oyunlarında kendilerini gösterecekler. Ülkemize altın madalya kazandıracak ve İstiklal Marşı’mızı okutacaklar. Sancaktepe Belediyesi olarak güreşte tesisleşme ve altyapıya çok büyük önem vermiştik. Altyapıdan gelen Arif Özen, Avrupa Şampiyonluğunun ardından Dünya şampiyonu olarak hem ülkemizi hem de ilçemizin gurur kaynağı oldu. Kendisini yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Mehmet Genç ise; Arif Kardeşimizin elde etmiş olduğu başarı, ilçemizde spora yapılan yatırımların eseri. Sancaktepe Belediyespor olarak, sporun hemen her dalında 20 binin üzerinde lisanslı sporcumuz ile büyük bir aileyiz. Bu ailenin altyapısından yetişen Arif kardeşimizin elde ettiği bu büyük başarı hepimizin göğsünü kabarttı. Sporcumuzu camiamız adına tebrik ediyorum.” diyerek, şampiyonlukların, Türk Sporuna hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Reklamı Geç