Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’NİN SEVİLEN İSMİ 1. BÖLGEDEN ADAY ADAYI…

Samandıra eski belediye başkanı,

Samandıra eski belediye başkanı, başarılı isim Yusuf Büyük de Ak Parti’den birinci bölgeden milletvekili aday adaylığı için MEB müsteşar yardımcılığı görevinden istifa etti.

ysfbyk17 Haziran’a doğru seçim takvimi hızla işlerken, Ankara’da bürokrat kesiminden istifalar peş peşe geliyor. İstifa edenler arasında bölgemizi yakından ilgilendiren en önemli isim hiç şüphesiz Yusuf Büyük. Samandıra eski belediye başkanı olması sebebiyle bölge halkının yakından tanıdığı bir isim olan Yusuf Büyük de Ak Parti’den 1 bölge milletvekili aday adayı olmak için Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa etti.

ysfbyk2Samandıra’da görev yaptığı belediye başkanlığı döneminde çalışkan kişiliği ile halka kendini sevdiren Yusuf Büyük, beldenin kalkınması ve bugünkü Sancaktepe ilçesinin kurulmasında büyük görevler üstlenmişti. Başarılı belediye başkanlığı sırasında bölgeye önemli yatırımlar kazandıran Yusuf Büyük’ün Ankara’daki görevinin ardından yeniden bölgeye dönüşü tabanda sevinçle karşılanıyor.

Reklamı Geç