Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’YE 4 YENİ OKUL DAHA KAZANDIRILIYOR..

İlçeye kazandırılmak üzere toplam

İlçeye kazandırılmak üzere toplam 192 derslikli 4 adet okulun protokolünü il milli eğitim müdürlüğü ile imzalayan Sancaktepe Beledeyesi, eğitime önemli bir katkı daha sundu.

sancaktepeye yeni okul 1Sancaktepe Belediyesi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolle 192 derslik 4 adet okulu ilçe halkının hizmetine sunacak. Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşen imza mecidiyekoylions.com töreninde Belediye Başkanı İsmail Erdem, yardımcıları ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’de hazır bulundu. Başkan İsmail Erdem, törende yaptığı açıklamada görev süresi boyunca eğitime yapmış oldukları yatırımlara bir yenisini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek şunları söyledi:

sancaktepeye yeni okul 3“Eğitime yaptığımız yatırımlara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız geleceğimizin ve ülke geleceğinin teminatı. Ben görevim icabı çocuklarımın geleceğine katkı yapmakla kendimi sorumlu hissediyorum. Zira eğitimin telafisi yoktur. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız dünya standartlarında bilgi ve donanıma sahip olmalıdır. Bu sebeple belediyeye ait 3 ve hazineye ait 1 araziye 192 derslik okul yapıp il milli eğitim müdürlüğüne devredeceğiz. Belediye olarak görevde kaldığımızı sürece eğitime ve gençlerimize yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz.”

sancaktepeye yeni okul 4İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci de törende yaptığı konuşmada eğitime böylesine anlamlı bir projeye verdikleri destekten ötürü Başkan İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu. Sancaktepe Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokolle Abdurrahmangazi Mahallesi’nde 24 derslikli, Atatürk Mahallesi’nde 40 derslikli, Hilal Mahallesi’nde 80 derslikli ve Fatih Mahallesi’nde 48 derslikli okullar Sancaktepe Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının desteğiyle Sancaktepe halkının hizmetine sunacak.

sancaktepeye yeni okul 5

sancaktepeye yeni okul 2

Reklamı Geç