Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’YE KADIN ELİ DEĞDİĞİ ANNELER GÜNÜ’NDE BELLİ OLDU..

Sancaktepe Belediye Av. Başkanı

Sancaktepe Belediye Av. Başkanı Şeyma Döğücü, Anneler Günü nedeniyle annelerle iftar programında bir araya geldi. Döğücü, “Biz kadınlar el ele verirsek gerek Sancaktepe’de, gerek İstanbul’da ve gerekse Türkiye’de huzuru, barışı, kardeşliği her daim üstün kılabiliriz” dedi.

Sancaktepe Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’ndeki iftar programı, Sancaktepeli anneleri ve anne adaylarını bir araya getirdi. Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen programa MHP Sancaktepe Kadın Kolları Başkanı Öznur Balcı ile çok sayıda davetli katıldı. İftar öncesinde Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ezanın okunmasıyla oruçlar hep birlikte açıldı.

İftar yemeğinin ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “İstanbul’un bir tane kadın belediye başkanı var. Bu nedenle annelerimizi, Anneler Günü’nde yalnız bırakamazdık. Davetimize icabet ettiniz, şeref verdiniz. İlçemizde ilk olarak görevlendirildiğimizde, malumunuz birçok sözler duyduk; ‘Kadından belediye başkanı olur mu?’ diye. Ama bugün ikinci ayımızı tamamlıyoruz ve bugün dönüp baktığımızda, kampanya süreci de dahil olmak üzere şu ana kadar yaptığımız işlerde Sancaktepe’nin kadın belediye başkanını çok sevdiğini ve desteklediğini görüyoruz. Ben burada hanımefendiler varken, bütün Sancaktepe’ye siz hanımefendiler nezdinden teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Döğücü, “Annelerimizin ne kadar fedakar çalıştıklarını, gerek sosyal hayatta, gerek siyasal hayatta, kısaca hayatın her alanında kadınların fedakarlıklarıyla nelerin yapıldığını çok iyi bilen, bizatihi yaşayan birisi olarak, hanımlarımızla bu akşamı beraber geçirmek istedik. Bizim için çok büyük anlamı var. İnşallah hanımefendiler de memnun kalacaktır diye ümit ediyorum. Anneler Günü mesajı olarak da şunu söylemek istiyorum. Biz kadınlar el ele verirsek gerek Sancaktepe’de, gerek İstanbul’da ve gerek Türkiye’de huzuru, barışı, kardeşliği her daim üstün kılabiliriz. Çünkü biz anneyiz ya da anne adayıyız. İçimizde merhamet, şefkat duygusuyla hareket ediyoruz ve ülkemizdeki tek bir evladımızın bile gözünün yaşını istemeyiz. Onun için, gözyaşlarımız hep mutluluk için aksın diyoruz. Anneler, kadınlar el ele versin, ülkemiz için çalışsın diyoruz” dedi.

Reklamı Geç