Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DE YENİ SPOR SEZONU ŞÖLENLE BAŞLADI..

Spora ve sporcuya her

Spora ve sporcuya her zaman destek ve önem veren Sancaktepe Belediyesi’nin spor okulları sezon açılışı düzenlenen coşkulu bir şölenle gerçekleştirildi. Sancaktepe’de 25 branşta 107 bin çocuğa spor eğitimi verildiğini kaydeden Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Umudumuz gençlerimiz sayesinde geleceğe güvenle bakıyoruz” dedi.

Sancaktepe’de yeni spor sezonu, belediye tarafından düzenlenen Spor Şöleni’yle başladı. Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen açılış şölenine küçük ve genç sporcuların yanı sıra; aileler, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Spor salonunun hınca hınç dolduğu etkinlikte mehter takımı, cambaz gösterisi, halk oyunları ve spor gösterileri nefes kesti. Küçük sporcuların coşku ve heyecanları ise yüzlerinden okundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda basın mensuplarına konuşan Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Bugün gençlerimizle, çocuklarımızla bir aradayız. Sancaktepe’nin sporun merkezi olacağı iddiasıyla yola çıktık. Çünkü Sancaktepe’de genç nüfusumuz çok. Gençlerimiz çok, umudumuz çok. Geleceğe güvenle bakıyoruz. Biz de çocuklarımıza inanıyoruz ki bedensel etkinliklerini arttırdığımız sürece, bedeni sağlıklı olan çocuklarımızın zihinlerinin de sağlıklı olacağına inanıyoruz. Onun için ilk günden beri spora olan desteğimiz sürüyor” dedi.

“Heyecan ve arzularıyla bizleri kendilerine hayran bırakan yavrularımızla gurur duyuyorum” diyen Başkan Döğücü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün gördüğünüz gibi, spor okullarımızda olan öğrencilerle bir aradayız. Sancaktepe’de 25 ayrı branşta 107 bin çocuğumuza spor eğitimi veriyoruz, onlarla bir araya geliyoruz. Bunu devam ettireceğiz. Bugün de hep birlikte spor sezonumuzun açılışını şehitlerimizi unutmadan, onları yad ederek ve her bir çocuğumuzun kadınıyla, erkeğiyle vatan savunmasında her daim görev alacağına inanarak, birlikte spor sezonumuzun açılışını yapacağız.”

Barış Pınarı Harekatı’nda mücadele eden Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programa oyunları gösterileri renk kattı. Küçük ve genç sporcuların ortaya koyduğu capoeira gösterisi ise nefesleri kesti. Sporcular salonu dolduranlardan büyük alkış aldı. Öte yandan, spora kazandırılan her yaştan annelerin sunduğu gösteri büyük beğeni topladı.

Reklamı Geç