Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞEYMA DÖĞÜCÜ; “SANCAKTEPE İSTANBUL’UN KALBİ OLACAK”

“Sancaktepe’ye kadın eli değecek”

“Sancaktepe’ye kadın eli değecek” sloganıyla 31 Mart seçimlerine hazırlanan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, yeni dönem projelerini ve meclis üyesi adaylarını coşkulu bir programla tanıttı. Döğücü, “Sancaktepe İstanbul’un kalbi olacak” dedi.

Ak Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkanı Adayı Av. Şeyma Döğücü, Taha Akgül Spor Kompleksi’nde düzenlenen coşkulu bir programla yeni dönem projelerini ve meclis üyesi adaylarını tanıttı. Proje ve Aday Tanıtımı toplantısına, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, MHP İlçe Başkanı Emre Danacıoğlu, BBP İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Başkanı, muhtarlar ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

Programda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, “İstanbul’un bir kültür ve turizm başkenti olması konusunda Sayın Binali Yıldırım’ın ortaya koyduğu vizyon şehrimize çok şey katacaktır. Turizm geliri açısından çok şey katacaktır. İstihdam açısından çok şey katacaktır. Bunlar AK Parti’nin ve Cumhur İttifak’ının rahatlıkla yapabileceği şeylerdir. Keşke bu seçimde sadece projeler ve hizmetler konuşulsa. Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifadesiyle bir beka seçimidir bu” dedi.

Salonun coşkulu alkışlarıyla kürsüye gelen Başkan Adayı Şeyma Döğücü, projelerini ayrıntılı bir şekilde anlattı. Konuşması destek tezahüratlarıyla sıkça kesilen Döğücü; Tarım Park, Sadık Dostlar Bahçesi, Millet Kütüphaneleri, Huzur Bahçeleri gibi projelerin müjdesini verdi. Herkesi kucaklayacağını söyleyen Döğücü, şunları söyledi:

“Gönül belediyeciliği ile çıktığımız bu yolda gönülleri hizmet ile fethetmeye geldik. Güzel ilçemizin her alanda en iyi, en kaliteli ve en modern imkânlara kavuşması için her türlü yatırım ve projenin desteklenmesi gerektiğine gönülden inanıyorum. Sosyal ve kültürel alanların arttırılması, istihdam olanaklarının geliştirilmesi gerektiğini siz bize söylediniz, biz de sizinle aynı fikirdeyiz. Dediğim gibi bu güzel ilçe için benim bir hayalim var. Artık bunu sizlerle söyleyeceğim. ‘Sancaktepe İstanbul’un kalbi olacak’ diyeceğiz hep birlikte.

İstanbul nasıl Türkiye’nin özetiyse, Sancaktepede İstanbul’un özetidir. Bizim zenginliğimiz gençliğimizde, bizim zenginliğimiz çeşitliliğimizde. Sancaktepe’de Anadolu’nun her köşesinden insan var. Biz bütün seslere kulak vereceğiz. Tüm kesimlere gönlümüzü açacağız. Sancaktepe’de birlik, beraberlik ve kardeşlik üzerinde buluşmak istiyoruz. Çünkü Sancaktepe sosyal yaşamın, eğitimin, üretimin, teknolojinin, yatırımların, sağlığın ve gençliğin merkezi olmayı hak eden bir güce sahip. Biz bu gücü daha da büyütmek için hiç kimseyi ayırt etmeden birlik olarak hareket etmeye hazırız.”

Başkan Adayı Döğücü, coşkulu kalabalığa teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Reklamı Geç