Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ’DE TEHLİKELİ PROVAKASYON…

Sultanbeyli Yavuz Selim Mahallesi’nde

Sultanbeyli Yavuz Selim Mahallesi’nde faaliyet gösteren Pir Sultan Abdal Cemevi’nin bahçesinde bulunan yönetim ofisine bu gece çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Camları kırılıp kapıları zorlanarak içeri girilen Cemevi yönetim binasının içine ‘öl’ ve ‘bitmedi’ gibi yazılar yazıldı.

Sultanbeyli bu gece tehlikeli bir provakasyon girişimine sahne oldu. Gerçekleşen saldırıda Sultanbeyli Pir Sultan Abdal Cemevi’nin yönetim ofisinin kapısı kırıldı, binanın içi tahrip edildi. Provokatörler gerçekleştirdikleri çirkin saldırıda binanın kapısına “ÖL” içine de kalemle çarpı işareti atarak, “BİTMEDİ” ifadesi yazdılar.

Gerçekleşen çirkin provokasyonu sosyal medya hesabından duyuran Pir Sultan Abdal Cemevi yönetimi; “Dün gece geç saatlerde Cemevimize çirkin ve alçakça bir saldırı gerçekleşmiş olup saldırı sonucunda cemevinde hafif maddi saldırı olmasına rağmen, yere yazılan mesajlarda bizde derin acılar uyandırmıştır. Yapılan bu saldırılar bizi ne yolumuzdan geri kor ne de haklı mücadelemizden vazgeçirecektir. Bu saldırılar tüm cemevlerine yapılmış olup, bütün canlarımızı cemevlerimize sahip çıkmaya bekliyoruz” dendi.

Reklamı Geç