Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ’YE KAR ÇOK YAKIŞTI

Sultanbeyli, kar yağışıyla beyaza

Sultanbeyli, kar yağışıyla beyaza boyandı. Kar ve buzlanma nedeniyle vatandaşlar zaman zaman sıkıntı yaşasa da karın oluşturduğu muhteşem manzaralar görenleri kendine hayran bıraktı. Şüphesiz kar yağışından dolayı en çok mutlu olan yine çocuklardı.

sultankar4Türkiye genelini etkisi artıran kar yağışı İstanbul ‘da ve Sultanbeyli’de seyrine doyulmaz bir görüntü meydana getirdi. Kar ve buzlanma nedeniyle Ülke genelinde ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşandı, ikazlara uymayan kimi araçlar yolda kaldı. İstanbul’a yağan kardan Sultanbeyli de nasibini aldı ve ilçe adeta beyaza boyandı. Devlet Meteoroloji Müdürlüğü’nün günler öncesinden yaptığı uyarılar üzerine, kar yağışı henüz başlamadan Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri önlemini aldı. Tüm olumsuzluklar için ekipler hazır bekletildi. Ekipler ilçe genelinde kar yağışıyla birlikte tuz serpme ve solüsyon çalışması yaptı.

sultankar6Sokak Hayvanları Unutulmadı

Yoğun kar yağışı sadece insanları değil, sokak hayvanlarını da etkiledi. Her şeyin üzeri karla kaplanınca yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için Sultanbeyli Belediyesi ve hayvan severler harekete geçti. Ormanlık alanlara kaplarla mama bırakan ekipleri gören sokak hayvanları bayram etti. Uzun zamandır böylesine yağmayan kar, şüphesiz en fazla çocukları sevindirdi. Eğitime ara verilen İstanbul’da çocuklar doyasına eğlendi. Kar tanelerinin süslediği Sultanbeyli’de muhteşem manzaralar oluştu.

sultankar2

sultankar5

sultankar3

sultankar1

Reklamı Geç