Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKAT DOSTLUK GRUBU GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

İyi dostluk ve toplum

İyi dostluk ve toplum yararlarının gözetilmesi amacıyla oluşturulan Tokat Dostluk Grubu (TDG)  üyeleri düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

tokdstkvltsm4Tokat Dostluk Grubu’nun her ay düzenlediği toplantı 31 Ekim Cumartesi günü Samandıra Motta Resturat’ta yapıldı. Tokat Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Günal’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya 24. Dönem İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal, dernek yöneticileri ve basın mensupları katıldı. Tokat Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Günal, dostları bir araya getirme vesilesi olarak kahvaltılı program gerçekleştirdiklerini belirtti.

tokdstkvltsm1Günal, toplum içerisindeki bütün bireylerin sağlıklı iletişim kurabilmeleri için birbirlerine karşı yerine getirmesi gereken bir takım sorumluluklarının olduğunu da belirterek: “ Doğduğumuz topraklara, yaşadığımız kente ve insanlara karşı görev ve sorumluluklarımız vardır. İnsanın üzerine düşen görevi, toplum içersinde edindiği rolü yerine getirme çabası sorumluluk duygunsun bir sonucudur. Hemşehrilik öyle bir duygu ki beklide zaman zaman akrabalık işliksilerinden bile daha kuvvetli hale gelebiliyor. Bu, aynı toprağın insanının gurbetteki dayanışmasıdır “ dedi.

tokdstkvltsm5Programdaki yaptığı konuşmasında, yerel yönetimlerin katılımcılıkla daha verimli hizmet edeceğini belirten Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal: “Demokrasi sadece seçim sonuçları değildir. O beldede yaşayan herkes kendi geleceği ile ilgili karar vermelidir. Aksi takdirde bir şeyler eksik kalacaktır.  Bu yüzden ilçemizde bulunan çeşitli sosyal gruplar ve sektör temsilcileri ile bir araya gelerek onların kanaatlerini alıyoruz, bunu çok önemsiyoruz. Sancaktepe’yi daha iyi yerlere taşıyacağımıza olan ümidimiz tam olduğundan yaptığımız çalışmalardan hiç yorulmayacağız. Aslında nüfus olarak en çok Tokatlıların yaşadığı Sancaktepe’de bende fahri Tokatlı sayılırım” şeklinde konuştu.

tokdstkvltsm6İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol ise yaptığı konuşmada: “Ülke değerleri ile örtüşen siyasi, sosyal ve sivil farklı oluşumlarda yer aldım. Her ne kadar farklı oluşumlar olsa bile aynı ideale gönül vermiş kişiler olduğunda dostlarımla zaman zaman bir araya gelme lüzumu hissettim” şeklinde konuştu. Erol: “Arkadaşlarımın arasında vefakâr,  fedakâr, iyi kalpli, gece-gündüz arayıp dertlerimi paylaşabileceğim çok uzaklarda olsa bile varlığını her an yanımda hissettiğim çok özel, çok değerli hemşerilerim ve dostlarım var. Hayatta en önemli şey de bu değil mi zaten? ” dedi.

tokdstkvltsm3Toplantıya katılan dernek üyeleri ise bir araya gelmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, TDG’nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

tokdstkvltsm2

Reklamı Geç