Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ULUS PAZARI, KAPALI PAZAR YERİNDE HİZMETE BAŞLADI..

Çekmeköy’de aylarca süren Ulus

Çekmeköy’de aylarca süren Ulus Pazarı meselesinin çözüme kavuşmasıyla pazarcı esnafı yeni yerde ilk tezgahını açtı. Hafta sonu belediye yetkilileri de dahil olmak üzere sonu Ulus Pazarı’nın binlerce konuğu vardı.  

ulus pazarı yeni yerinde 3Bir kaç haftalık aranın ardından Kapalı Pazar Alanı’na taşınan Çekmeköy Ulus Pazarı, yeniden hizmet vermeye başladı. Hafta sonu Cumartesi günleri avcilartasarim.com kurulmaya devam edecek olan Ulus Pazarı’nın müdavimleri yeni yerde de alışverişe adeta akın etti. Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı, Ahmet Epli, Latif Coşar ve Şahmettin Yüksel de pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Ziyaretler sırasında Ulus Pazarı Esnaf Koperatifi (UPEK) Başkanı Bülent Reisoğlu ve yöneticileri de belediye heyetine eşlik etti.

ulus pazarı yeni yerinde 2Vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmeleri için zabıtalar her katta pazar işleyişi ve düzeni için kontrollerde bulundu. İlerleyen günlerde tam kapasiteyle hizmet verecek olan yeni pazar alanında; bankamatikler, dinlenme alanları, çocuklar için oyun alanları, güvenlik, otopark ve ısıtma sistemi de bulunacak. Vatandaşların kapalı Pazar alanına ulaşabilmeleri için gün içinde mahallelerden ücretsiz servisler kaldırıldı.

ulus pazarı yeni yerinde 5

ulus pazarı yeni yerinde 4

ulus pazarı yeni yerinde 1

Reklamı Geç